Za vse, ki potrebujete tipkovnico, ki je približana nemški razporeditvi:
PRENOS
Morate pa vsebino ZIP datoteke shraniti v mapi /Library/Keyboard Layout/

| AT slovenski paket (za računalnike kupljene v AT/DE) | |||||||
| 
 Za vse, ki potrebujete tipkovnico, ki je približana nemški razporeditvi:
 PRENOS Morate pa vsebino ZIP datoteke shraniti v mapi /Library/Keyboard Layout/ | |||||||
|  | |||||||
| 
 Hvala ti. Na žalost je vse še vedno pri starem ("đ" namesto "+", "¬" namesto "@" ...) pri meni. | |||||||
|  | |||||||
| 
 In kje naj bi bil @? Ta je vednar pod shift+alt+2, pač tam, kjer je.
 Đ je na mestu, kjer je na slovenski tipkovnico, pole Š in nad Ž. Daj mi bolj podorbo opiši. Ti prilagodim tipkovnico. | |||||||
|  | |||||||
| 
 Aja, pa @ je tudi na alt+shift+L (ne pa na alt+L).
 Pa tudi € simbol je na alt+shift+e in ne samo alt+e | |||||||
|  | |||||||
| 
 Popravljena je tudi ZIP datoteka za download - sedaj vsebuje tudi ikono. | |||||||
|  | |||||||
| 

Jaz sem sanjal o tipkovnici, ki se točno tako obnaša kot nemška s to izjemo, da kaže "č" "š" "ž", kjer imamo mi "ö" "ü" "#". Najbolje me moti, če želim "zoomati", ker to z "" + "+" ne dela pri slovenski. To sem imel v mislih. Če je to mogoče pa ne vem. 
 Jaz sem pač navajanj na to, da je @ na alt+L, € pa na alt+E | |||||||
|  | |||||||
| 
 Ti bom danes spremenil pa ti pošljem.
 Mogoče še glede Đ, tega sem dal, kjer je pri slovenski Đ. Torej je namesto tistih naglasnih znamenj. Tipki pa se zamenjata, tako da daš */+ gor zraven backspace tipke. Tako je bilo mišljeno. | |||||||
|  | |||||||
| 
 Tule je podrobno branje:
 http://www.jabuk.si/pbb/viewarticle.php?id=2169 Linki za download pa so bolj pravi tile v tej temi. | |||||||
|  | |||||||
| 
 Sem že sam poskusil spremeniti "Slovensko.keylayout" z TextEdit. Ampak očitno ni tako enostavno   | |||||||
|  | |||||||
| 
 | |||||||
|  | |||||||
| 

Super, tole je tud men prišlo prav. Sem že pošlihtal znake na tipkovnici in to brez menjave tipk. Res enostaven program. | |||||||
|  | |||||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |