Upam da bo popravljeno pri naslednjem updatom.
Ali se vam to tudi dogaja?
| Mac OS X Leopard GUI napake. | |||||||||
Dve napaki ki sem jih do sedaj našel:
Upam da bo popravljeno pri naslednjem updatom. Ali se vam to tudi dogaja? |
|||||||||
Prva napaka (hrošč v Dock-u) se mi je dogodila 2x v dveh mesecih uporabe.
Druge napake pa še nisem zasledil... |
|||||||||
Kaj pa so napake pri teh dveh slikcah?
|
|||||||||
Jop, jst tut ne razumem... ok, pr ta drugi se mi mogoce sanja... pr docku pa ne skapiram |
|||||||||
Dock bi mogu bit tak:
Pr ta drugi slikci, bi pa mogu bi ta bel oknčk čis zgoraj, takole: ![]() |
|||||||||
Pri docku je po moji logiki problem, da je siva podlaga zginla, ali pač?
EDIT: ahjej, too late |
|||||||||
Jaz sem si Dock modificiral in izgleda tak kot na slikici. Tako da mi ni nic nenavadnega
|
|||||||||
to z dockom se tudi meni zgodi, pa tudi pri satcksih. Včasih se pri fan varjanti ne vidi niti črk
|
|||||||||
@Alen: Kaj za enga Maca pa maš
Ker to da v fan pogledu pr stacksih kr ni več črk, pa da se ga ne da normalno uporablat, sem jest nekje zasledil, da naj bi bla napaka samo na iMacih? Men se po nekaj dneh uptima vedno zgodi, tko da to je ponavad razlog da ga resetiram (sej ne da je problem |
|||||||||
Hm to z Stacki mam tut js na čase problem.. in ja imam iMaca.
Screen: ![]() |
|||||||||
iMac, ja Ko sem naredil update iz tigra na leopard, se mi je to pojavljalo skoraj vsak dan. Potem, ko sem pa naredil clean install, se mi je to morda pojavilo samo parkrat do sedaj. Če je kaka povezava ne vem, mi je pa ušeč da se ne pojavlja več tako pogosto |
|||||||||
Še eno napakco sm najdu:
![]() |
|||||||||
Sorry za vprašanje...jst nimam te funkcije, da bi mi kazalo kok časasm priklopljen. Kje se to nastavi. Leo 10.5.2 |
|||||||||
Slika pove več kot 1000 besed. NAMIG: ![]() |
|||||||||
Sj sm ti napisu, da te funkcije nimam..
|
|||||||||
mislim, da je to možno samo za PPPoE
|
|||||||||
Sj to je mene zanimal. Hvala.
|
|||||||||
Desno od Airporta je ura. |
|||||||||
maš zadnje updejte od Leoparda? To kar se tebi dogaja je res čudno, ali so pa te imaci res tolk problematični ... probaj kaj rešit z Onyxom (popravi permissione, zbriši cahce)
|
|||||||||
Da, imam 10.5.2. Okej, bom probu popravt permissione(karkoli že to je). |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |