Jabuk
oddaja dohodnine preko Imac
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 27.06.2007
Prispevkov: 161
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.01.2008 20:35:58
oddaja dohodnine preko Imac
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!

Imam digitalno potrdilo vendar mi strani e-davki ne deluje kot piše da mora. Vedno mi javi da nimam administratorskih pravic za namestitev digitalnega podpisa , čeprav jih imam.

In javi mi error da za sprejem digitalnega podpisa nimam nameščenih ustreznih komponent. Ko mi ponudi naslov, kjer bi se to namestilo mi spet javi error.

Zanima me ali je sploh kdo že poizkusil to počet preko X OS sistema? Deluje?

Prosim za pomoč!


Hvala!
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 01.04.2007
Prispevkov: 148
Kraj: Domžale
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 16.01.2008 20:39:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lansko leto ni delalo. Za letos se še ne ve, verjetno ne.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 08.07.2006
Prispevkov: 159
Kraj: ©entrupert (8232)
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 16.01.2008 20:52:07
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Cvetk0 je napisal/a:
Lansko leto ni delalo. Za letos se še ne ve, verjetno ne.


Za letos ni več potrebno.
Po pošti bo prišel že izpolnjen obrazec.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 27.06.2007
Prispevkov: 161
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 16.01.2008 20:56:52
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
b0j3 je napisal/a:
Cvetk0 je napisal/a:
Lansko leto ni delalo. Za letos se še ne ve, verjetno ne.


Za letos ni več potrebno.
Po pošti bo prišel že izpolnjen obrazec.


ja in če želim spremeniti ugodnosti za otroka potem moram to narediti do 31.1.08.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 02.04.2007
Prispevkov: 182
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 16.01.2008 21:07:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
meni tudi ne deluje, bo nekaj s tem, da je prirejeno za Linux?
mislim, da bi na kraju postopka moral dobiti opcijo, da izbereš uzstrezni certifikat, vendar je okno prazno
nakar javi napako, da nimaš ustreznih root pravic
a pozna kdo rešitev iz zagate?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani