Torej .. 28ga septembra?

| iPhone 5 pri SiMobilu | ||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||
|  | ||||||||||||||||||||||||
| 
 _________________ ...::: Puck0 :::... | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Zanimivo, da na simobilovi spletni strani ni pod napovedujemo nikjer te objave.
 Po nekaj podatkih pa še baje nekaj časa naj jih nebi imeli. | ||||||||||||||||||||||||
| 
 ...UK ze tretje leto. Se vprasanje kake bodo kolicine n Simobilu...pomoje bo kot za 4S zelooo omejeno.
 Lp _________________  | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Upam, da bom na podlagi te teme izvedel kako zgodaj se morem 28. postaviti v vrsto     Torej kdo se namerava boriti za kos pogače?  | ||||||||||||||||||||||||
| 

Ni lažje izvedit rezervacijo in imaš problem manj?   Drugače pa a je ta vaš podatek 28.9 že potrjen tudi iz strani simobila? Ker se mi zdi, da zaenkrat le ugibanja tega  | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Count me IN     Ravno si delam plan kako in kaj, glede na to, da odpirajo ob 8ih zjutraj.  Verjetno bodo ta dan odpirali kakšno uro prej. Ja če sem ob cca. 5ih zjutraj tem, bi se znalo zgodit, da bom med tistimi, prvimi, ponosnimi lastniki 5ke   @memy: ker je Apple najavil datum, pričakujem, da se ga bo uradni zastopnik (SiMobil) držal.  Nazadnje urejal/a Puck0 Pon 17. Sep 2012 11:18; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ...::: Puck0 :::... | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Kako je lahko ugibanje, če je pa apple najavil ta datum za slovenijo .. B U T E L J | ||||||||||||||||||||||||
| 
 delavci na simobilu se že bojijo tega dne ;D koliko novih pogodb oz. spreminjanja obstoječih   bo bo deloven dan! | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Mislite, da bo cena za iphone 5 enaka kot zdaj za iphone 4s?
 V katerih centrih naj bi se ga dalo dobiti taprvi dan? | ||||||||||||||||||||||||
| 

Če sem lahko sam brez zmirjanja vprašanje podal pričakujem, da bom brez zmirjanja odgovor dobil če le tega nisi sposoben prosim drugič na moje poste raje ne odgovoarjaj lep dan. Ostalim pa hvala za pojasnilo.  | ||||||||||||||||||||||||
| 

Ne, pomoje bo dražji... Bodo najavili.. Lanskoleto se je dalo samo v centru LJ - čopova (če sprašuješ za Ljubljano).... | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Prihod iphona 28.9 je najavil Apple, zdej pa ni nujno da pride na Simobil, lahko ga dobi samo Epl , al pa Istore itd... Bom pa šel v vrsto na simobil 28.9, če bodo le dobil kej črnih 32gb... | ||||||||||||||||||||||||
| 
 vsi retail store-i jih dobijo prek SiMobil-a in so vedno za njimi na vrsti z zalogo. 
 Vsekakor BTC SiMobil, ker je tam HQ SiMobil  _________________ ...::: Puck0 :::... | ||||||||||||||||||||||||
| 

Seveda da bo dobil simobil.. EPL in iStyle jih bosta dobila kasneje kot simobil.. Ker jim pošilja telefon simobil.... Sicer pa tudi jaz upam na 32GB črn. | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Simobil ima prednost pred EPL in ostalimi resellerji, saj jih prav Simobilova mami Austria Telekom rihta v slovenijo. | ||||||||||||||||||||||||
| 

Nisem prepričan ampak mislim da Apple še nikdar ni ponudil rezervacij, Simobil pa tudi ne lansko leto? | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Niso ravno navdušenci rezervacij, ker sej vemo kako je s tem k se folk zmišljuje potem .. _________________ ...::: Puck0 :::... | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Meni osebno je samo zanimivo iz lastne izkušnje na simobilovem centru po vpraševanju za sam rezervacijo telefona dobil odgovor "trenutno se še ne da ker še ne vemo datuma prihoda telefonov" tudi na facebook-ovi strani, ko so spraševali je bil odgovor"
 Si.mobil David, informacij o ceni tega mobilnega telefona zaenkrat še nimamo" in pa "Si.mobil Denis, zaenkrat še nimamo konkretnih informacij v zvezi s tem. Če boš še naprej spremljal naš zid, boš zagotovo obveščen med prvimi" Uglavnem upam, da če pridejo 28.9 jih ne bo samo 25in mrk do januarja | ||||||||||||||||||||||||
| 
 Jaz imam za enkrat informacijo da pridejo na simobil sele decemebra. Da ta decembrska zaloga pride zagotovo, da za prej pa tezko verjetno da bodo prisli na vrsto. 
 Jaz osebno mislim da bodo na voljo tudi prej, samo se bojijo karkoli napovedati, da jih ne bo kdo prevec za besedo drzal. | ||||||||||||||||||||||||
| 
 na simobil pridejo 28ga, koliko jih bo, je pa drugo vprasanje ! _________________  http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 | ||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 119, 120, 121 Naslednja | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |