Klik certifikat obnovitev... | |||
Prevzel sem ga po postopku ki ga imajo in na disk se mi je shranil v p7b formatu zdaj pa nikakor ne morem pripravit safarija da bi mi ga uvozil oz ga vendar ko kliknem na klik mi pravi da nimam certifikata... V firefoxu pa ko ga importam hoče kodo ki pa jo jaz nisem nikoli določil ko se je zadeva presnela iz neta... Probal sem tudi na windows mašini vendar mi ta format ne prebavi ker ga ne da v personal. skratka kako naj ta format p7b prepričam safari da bo deloval če to sploh deluje... Kaj je potrebno pobrisat iz keychaina da ne bi kaj starega ostalo notri? Ter ko ga uvažam me vpraša kam ga uvozi login, system itd... Prej mi je klik normalno deloval vse do današnjega dne res pa je da sem uvažal iz pfx formata ki sem ga naredil v IE-ju tokrat pa to ne morem narediti ker mi ta format niti IE ne prebavi da bi si ga lahko potem izvozil v pfx... Prosim za pomoč oz tudi navodila prvalinega postopka... Probal sem ponvni prevzem vendar mi tega več ne pusti očitno ga lahko prevzameš le enkrat... Hvala za pomoč... |
|||
![]() |
|||
to kej pomaga.
Nasel sem samo za 10.4 mogoce ti |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |