Torej v kateri barvi vam je bolj všeč iPhone 5?
| iPhone 5 - kateri vam je bolj všeč | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Torej v kateri barvi vam je bolj všeč iPhone 5?
|
||||||||||||||||||||||||
Ker gre zgolj za anketo, temo zaklepam.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Ampak če zaklenješ anketo ne moreš več glasovati
Ponovno odklenjeno... p.s. : jaz bom vzel črnega. |
||||||||||||||||||||||||
jaz bom po črni 4ki in 4Su, prešaltal na belo petko. Črn mi je preveč grd, zaradi črnih robov in ker se mi zdi da se preveč vidi kontrast med glosst in mat delom na zadnji strani.
|
||||||||||||||||||||||||
se strinjam, @sussi!
prehodi so pri belem lepši, pa še moder vmesnik na iOS 6 bo fajn izgledal .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Po crni 4-ki in 4S...bo bel.
Lp Primoz _________________ ![]() |
||||||||||||||||||||||||
Kaj je pa Jest naročil ?
|
||||||||||||||||||||||||
Črnuhe Na moj borderlinx naslov pride kompletna paleta črnuhov... torej 1x16GB, 1x32GB in 1x64GB |
||||||||||||||||||||||||
hehe, jest pa po belem iphonu saltam na crnega
_________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
||||||||||||||||||||||||
...Ne da se skenslat vec narocila iz UK tak da bodo kmalu sli na pot...
_________________ ![]() |
||||||||||||||||||||||||
Black of course
_________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
||||||||||||||||||||||||
Tudi pri nas letos sami črni, smo se naveličali belih
|
||||||||||||||||||||||||
belo
_________________ Lp, Miha |
||||||||||||||||||||||||
sam še vedno nevem.
|
||||||||||||||||||||||||
Črni 32GB
|
||||||||||||||||||||||||
Odvisna kako bo volja v petek zjutraj ko prednaročim
_________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
||||||||||||||||||||||||
@jest , @ocnop vsaj ena za črne, da ne bom sam
|
||||||||||||||||||||||||
Telefon je nekaj, kar stalno valjas po rokah, zepih, torbicah... in na beli barvi se bolj pozna umazanija, kot na crni
Imam bel iPad... ker je pac bila ravno taka prilika, da sem menjal za model s 3G (oziroma 4G) ... Ampak je v crnem ovitku |
||||||||||||||||||||||||
'Problem' pri sedanjem iphonu 4/S je, da ima kar nekaj robov in profilov, kamor se lahko nabera umazanija.. zadnje steklo, obroba in prednje steklo so posebej dani skupaj, medtem ko pri iPhone 5 ni tako in je manj problematičnih mest.
|
||||||||||||||||||||||||
Mene pri belem še vedno ful moti tist grd črn proximity senzor in pa črna kamerca, na sprednji strani.. To vse pokvari.
|
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |