Kar naenkrat mi Mail ne spusti več zvoka, ko prispe nov mail. V preferences je sicer označen "New Mail Sound", spodaj pa je obkljukan tudi "Play sounds for other mail actions".
BI kdo vedel v čem je problem?

| Mail - new mail zvok ne dela | |||||

Kar naenkrat mi Mail ne spusti več zvoka, ko prispe nov mail. V preferences je sicer označen "New Mail Sound", spodaj pa je obkljukan tudi "Play sounds for other mail actions".

BI kdo vedel v čem je problem?  | 
	|||||

+1  | 
	|||||

Huh jest bil bil presrečen,če mi samo zvok nebi delal...

Meni ne dela pol stvari v mailu. Pred zadnjim updejtom sem formatiral računalnik in sedaj mi noče več importat vseh mailov iz gmaila. Nekje pri tretjem.četrtem se vedno ustavi in ne reagira več,zmrzne. Tut prekinit ne morem importanja..cist cudno se obnaša. Sem probal še enkar na novo postavit account in vedno ista zgodba. Pa še to, ko hočem it ven iz aplikacije moram to nardit z force quitom, drugače ne gre. Ima kdo podobne težave oz. se je komu to že dogajalo? Hvala vnaprej  | 
	|||||

... 

Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:27; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

spet ponavljajoča se tema,o tem smo že predebatirali.Izkazalo se je da je to pač bug.Meni spet dela vse po starem...

beep beeep,mail motherf*****  | 
	|||||

Od mene pa vedno znova zahteva vpis gesla, tudi če dam da si ga zapomni v keychainu, kakšna ideja? 
			_________________ Lp Bench  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |