Pozdravljeni,
Ker v torek za potrebe snemanja potrebujem zakriti applov logo na zadnji strani mac-a, me zanima če kdo ve velikost, oz. če lahko kdo izmeri in mi pove.
| Mac logo velikost | |||||
Pozdravljeni,
Ker v torek za potrebe snemanja potrebujem zakriti applov logo na zadnji strani mac-a, me zanima če kdo ve velikost, oz. če lahko kdo izmeri in mi pove. |
|||||
Na Macbook Airu 13 je cca 3,5cm x 3cm...
_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Hvalabogu,da točno vemo za kakšen model Macintosha se gre...
_________________ we are of borg |
|||||
če se meni prav zdi, imajo 13", 15", 17" in tudi 11" MacBooki enako velike jabolke na pokrovih.
|
|||||
Duck tape
|
|||||
Hehe, duck
_________________ we are of borg |
|||||
povsod so enaki, vsaj kakor je meni znano. Kar pa se tiče da prelepim pa pač ni fora to, ampak pač imam nalogo da ta potrebe snemanja izdelam nalepko, ki bo to prekrila.
Hvala za pomoč |
|||||
sedaj ko ste razrešili zadevo lahko dodamo kako zanjimivost
recimo eno geometrijsko ![]() |
|||||
Najboljse so imeli na nemskih televizijah, sem gledal prenose nogometa junija in sploh ni blo opazit da je kaj cez.
|
|||||
Hah, najboljše imajo pri reklami za napovedovanje/astro tv, kjer se dobesedno vidi kvadratek, ki je ustvarjen na računalniku
|
|||||
Lahko vprašam za katero reklamo misliš, ker ravno to je problem.
Samo kaj se dogaja v reklami? |
|||||
Po moje lahko kak aluminij-mojster brez problema zapolni luknjo in zbrusi tako, da se ne vidi. |
|||||
pust logo, btk
|
|||||
Jaz bi pustu pa ne smem
|
|||||
Ko ena gospa hodi okoli druge, ki na macu tipka. |
|||||
Kako pa, da recimo na SLO1 na dnevniku veselo uporabljajo tiste svoje Dellove laptope, pa nič ne prekrijejo Dellovega logota?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Verjetno jim je Dell plačal ...
|
|||||
Mogoce pa Dell placa to ... Ali jim je pa šenkal prenosnike ...
|
|||||
V Sloveniji se tak vse dela prek kompenzacij. Sama blagovna menjava
|
|||||
Predlagam da malo pobrskaš po internetu če da kje dobiti "zaščitni" etui za zadnjo stran macbooka, kateri zakrije tudi jabučka.
Lahko pa jabučka prelepiš z nečem, potem pa čez celo zadnjo stran napneš nekakšno elastično blago. Pomoje bo dobr izpadl _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |