V iPages ne znam narediti spoda prikazane oblike:
1. Uvod
1.1 O Podjetju
itd,,,
Kako torej dodam poglavje 1.1 ali pa 1.2, ...
Hvala!
| iWork Pages | |||||
V iPages ne znam narediti spoda prikazane oblike:
1. Uvod 1.1 O Podjetju itd,,, Kako torej dodam poglavje 1.1 ali pa 1.2, ... Hvala! |
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:29; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ne znam narediti, da postavim te nivoje ko je že napisan tekst.
Če imam npr. naslov št. 1 in potem takoj podnaslov deluje kot si napisal. Če pa postavljam potem 1.2 za nekim tekstom pa ne gre. Mi kar sam postavi na 1. xx Kako pa naredim da mi tekst ki mi ga je raztegnil na široko zato ker sem dal poravnavo poravim tako, da bodo besede napisane normalno in ne kot: "t u r i z m u" To so samo nekatere besede v dokumentu. lp |
|||||
...
|||||
...
|||||
ful imam tudi probleme pri konvertiranju že narejene oblike v doc. ko naredim export mi pa spet nekatere tabele, zamike kar po svoje izmeče. in spet imam en kup dela.
se da to kaj drugače nastavit, da nebi sam tako sem ter tja spreminjal? |
|||||
pa mi jih |
|||||
...
|||||
Mah, da ne odpiram nove teme, ker se tiče verjetno celotnega iWorka, ne samo Keynotes, kjer sem jaz to rabil...
torej; zanima me, kako se vklapljajo in izklapljajo v dokumentih tisti narobe obrnjeni P-ji (ne vem kako se jim reče...), ki označujejo enter v tekstu. Še slikica, da se zihr prav razumemo. Če bi vedel kako se tem znakcem reče, bi jih verjetno lažje poiskal ![]() |
|||||
V oknu od Pages dokumenta klikni na ikono "View" (pri meni je po defaultu skrajno levo zgoraj) in potem izberi "Hide invisibles". |
|||||
Fajn v Pages dela, samo rabil bi tudi v Keynote. Tam pa tega ne najdem...
|
|||||
...
|||||
Imam 4.0.3. Pokažejo se, če recimo cel text označim. Samo ne v vrsticah, kjer ni texta. Tam ko upališ samo enter, da je pač prazna vrstica.
ah, sem neki približno pogruntal. Če celoten text označiš, se pojavijo na koncu vrstic. Ni pa tko, da bi bili ves čas prikazani. Jah, ni glih optimalna rešitev, ampak za silo bo. |
|||||
Obstaja v Pages kaj takega kot "review-compare" v Wordu? In kje to najdem?
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |