Sinhronizacija TO DO | |||
Tule se oglašam prvič, seveda s težavo. Prelistal sem forum z uporabo: išči, a pravega odgovora nisem našel. Težava je v tem, da se mi opravila iz Outlooka (office2003 na XP) ne sinhronizirajo z Reminderji v iPhonu 4s. Koledar in kontakti se sinhronizitajo. V preteklosti mi je zadevo uspelo rešiti tako, da sem opravila izvozil iz Outlooka, jih uvozil v računalnik z WIN7, ki deluje z iCloudom, in sinhroniziral (po spominu preko iClouda). Danes - pol leta kasneje mi ne deluje niti ta opcija. Je pa verjetno problem tudi z zasedenim spominom, ker ga nisem dokupil. Torej vprašanje : kako naj se lotim težave ? Morda obstaja kak APP, ki bi se sinhroniziral z opravili iz Outlooka ? Hvala, LP. |
|||
![]() |
|||
Med tem mi je ratalo izvesti pomožno varianto sinhronizacije. V ta namen sem usposobil in ponovno vklopil sinhronizacijo preko iClouda, in ponovno uvozil Opravila. Računalnik z W7 ima namreč poleg : Opravila, tudi : Opravila v iCloud. Opravil ne sinhronizira, Opravila v iCloud pa. Izbiram lahko tudi med Reminders v iCloud, ki se seveda sinhronizira. Pojavljata se tudi dva koledarja : Koledar in Koledar v iCloud. sinhronizirata se seveda oba, en prek iClouda in en preko iTunesa. Skratka cel kaos. Ostaja pa vprašanje : kako sinhronizirati Opravila na rač. z XPji. |
|||
![]() |
|||
Torej sinhronizacija z XP preko iTunsa. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |