Ukinitev naročnine - napaka | |||||
Pred nekaj dnevi sem namestil Express VPN (odsotnost v tujini in želja po gledanju TDF). Po 3 dneh sem 7-dnevno brezplačno verzijo preklical - vsaj tako sem mislim. Zaradi slabega signala se je očitno preklic nekje zaciklal in je dsnes prišlo sms sporočilo od banke, da so mi trgali 106.99€ za eno leto. Po tem sem kontaktiral Express VPN, kjer so bili zelo ustrežljivi in mi povedali, da oni nimajo zavedeno, da bi jaz nadaljeval z naročnino. Sedaj sem se obrnil neposredno na Apple (na računu, ki sem ga prav tako danes prejel - Report an issue). Oddal sem zahtevo za refund, ker nisem želel podaljšanja naročnine (kar je evidentno, glede na to, da sem odreagiral v roku nekaj minut po prejemu sms sporočila od banke). Zanima me ali ima kdo od vas izkušnje s tem in kakšna je verjetnost, da bom dobil refundacijo? Hvala in lep pozdrav! |
|||||
|
|||||
|
|||||
Kot obljubljeno - posodobitev. Tudi v mojem primeru je Apple storil kar sem upal - refunded |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |