| Statična elektrika | |||||
Imam en smešen problem, najprej sem mislu da se mi samo zdi, zdele je pa prekipelo. Skratka ko polnim telefon, in če ga primem v roke me kr rahlo strese elektrika?!?!
|
|||||
meni se je ene parkrat tudi zazdelo nekaj podobnega vendar samo tisto na rahlo
a si že probal z drugim polnilcem in kablom? meni mislim da je pomagala menjava polnilca |
|||||
imam praktično nerabljen kabel , polnim ga pa prek iMaca. Nisem pa še probal zamenjati kabla. |
|||||
tak primer imam sam na ipadu ko se polni na docku in ce ga primem za hrbtmo stran poka statika… 😏😏 vcasih bolj,vcasih manj…
_________________ |
|||||
to se je meni dogajalo na enem računalniku. iskalni smo vzroke (ker je treslo samo mene in fantovega brata!), pa smo potem vse skupaj (z istimi kabli) priključili v drugo vtičnico in je bilo ok!
poskusi dat polnat direktno v elektriko in v en drug prostor. _________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||||
ga polnim samo preko vtičnice na docku… vedno trese ampak v mejah normale ( u izi )
_________________ |
|||||
Najbrž vtičnica ni ozemljena...
|
|||||
Se je meni dogajalo, ko sem ga polnil v Južni Ameriki (preko direktne vtičnice) Vsakič ko se je polnil, sem čutil mranljivce po prstih. Mene je zadeva fajn "prestrašla", tko da sm ga potem polnil preko compa - tukaj ni bilo problemov.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Tudi meni se to dogaja,ko polnim ipad na 220V. Občuti se, če zelo rahlo podrsam po ohišju.
|
|||||
Vidim da je to zelo velik problem in zato sem ustvaril (prodajam) gumijast ovitek za ipada. Ker je narejen iz mehke plastike ni več tresenja za samo 10 X 10 €. Če naročite še danes vam brezplačno priložimo knjižico z navodili "kako uporabljati gumijast ovitek". Poličite na 0901234567 še danes.
Cena klica je 1€/min. |
|||||
Pozdravljeni,
na nekaj tednov starem MBP 13 retina sem opazil zanimiv pojav. Ko prenosnik polnim in podrgnem po ohišju, opazim nekakšno tresenje, ki ni tresenje. Če prst postavim na neko točko oz. ga ne premikam, je vse normalno, če pa podrgnem po ohišju, se to pojavi. Zdi se mi zelo zanimivo. Tega pri prenosniku, ko ga ne polnim, ni opaziti. Je imel kdo kaj podobnega ali pa ve, v čem je trik? Aja, še tole. Tresenje je okoli trackpada šibko,na robovih ob tipkovnici pa precej močnejše. Najbolj močno je pokrovu zaslona, zadaj pri Apple logotipu. Hvala |
|||||
Če polniš preko priključka, ki ima ozemljitev tega ne bo. Tudi sam sem opazil isto....
|
|||||
Za kaj pa sploh gre tukaj, pri tem "tresenju"? Zanima me, kaj to je in če ima kakšno povezavo s stanjem prenosika... Saj najbrž ni škodljivo?
|
|||||
to je ventilator
|
|||||
Na blazinici od prsta da tak čuden občutek?
|
|||||
To se tudi meni zgodi ko je računalnik full obremenjen. Jaz vseeno mislim da te trese blažji električni tok, kot pa kaj drugega (navsezadnje, macbook pro/air je narejen iz aluminija - kovine- zato je tudi to čisto možno…)..
LAhko pa da ni... _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
To je posledica odvečnega naboja. Če priklopiš z tistim kratkim priključkom te trese, če uporabiš tadolg kabel pa tega pojava ni.
|
|||||
Direkt! _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
|
|||||
Torej ni to nič posebnega ali nevarnega?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |