Nezaželjen nakup! | |||||
Imam eno uprašanje in sicer...pred dnevi sem malo pogledal svoj acc na Bullet time igrici na svojem iphonu,pa sem pomotoma protisnil na gumb za nakup silverja v višini 20€.Nakup je bil opravljen v sekundi ni me uprašalo po apple id ,kar je stalnica pri kupovanju preko appstora.je kaka možnost da se ta nakup izbriše ali pa polje kašna pritožba daj nisem bil opozorjen o nakupu...? Hvala za odgovore:) Lp Nejc |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sam sem sicer 1x po pomoti kupil app (ampak ne in-app). Sem pisal na Support in dobil denar vrnjen, app pa so nato zablokirali (onemogočili download in update). Pa aja... ne mislit, da lahko nonstop pišeš, povedo ti, da gre za izjemo, in da si pokoristil bonus. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Buče prodajaš ![]() _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
![]() |
|||||
Ko sem pisal na support in obrazložil situacijo, so mi naredili vračilo denarja na kartico. Pri iOS < 6.0 na apple support tega ne bodo veseli, ker te vedno povpraša po geslu - tudi pri "in app purchase" ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ce pa nalagam ali kupujem kaj novega, pa me je dosedaj se vedno vprasalo po geslu... razen v dolocenem casu (se mi zdi, da je okoli 10 minut) po vpisu gesla se da kupovati tudi brez da bi vprasal ponovno po geslu ... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |