Mac mini kot HTPC | |||
Zanima me kakšne imate izkušnje z uporabo LED TV-ja kot monitorja? Za filme in Youtube bo najverjetneje super? Kako pa je z ostalimi stvarmi - brskanje po internetu, je slika dovolj ostra? Poleg bi vzel vstopni model Mac mini in ga povezal preko HDMI kabla. TV-ja tudi še nimava. |
|||
![]() |
|||
plex ali xbmc.
o tem je napisanega že precej... mini se kot HTPC, za moje pojme, obnese nadčloveško. ne moreš falit. poglej si še mm servisa od kar imajo miniji hdmi izhod je zadeva popolna. kar se televizorja kot monitrja tiče pa to v nobenem primeru ne more biti zadovoljivo - spet, po mojih kriterijih. če greš na večjo diagonalo so pixli enostavno preveliki in zadeva postane od bližje grda / neuporabna, na 2 metra imaš pa spet lahko težave s praktično rabo. odvisno kaj naj bi z zadevo počel. za multimedijsko rabo je odličen. za uporabno delo pa zadeva za moje pojme ni smotrna. počakaj na japkin televizor o katerem se na veliko šušlja zadnje čase. to zna bit bomba, sploh zarad integracije v obstoječe iOS / OSX servise. _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||
![]() |
|||
ne rabiš več v kino hodit ![]() |
|||
![]() |
|||
ampak, za brskanje po netu, kot nadomestek PCja pa to ni ravno fajn, jaz ne bi to delal. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |