Preko FTP-ja sem si na iPhone v svoj direktorij, ki sem ga poimenoval Moji dokumenti, naložil Wordove in Excelove dokumente.
Zdaj me pa zanima, kako jih naj odprem? Rabim samo za branje, urejal jih ne bom.
Prosim za pomoč.
LP, Guli
| Odpiranje Word in Excel dokumentov? | |||||
Preko FTP-ja sem si na iPhone v svoj direktorij, ki sem ga poimenoval Moji dokumenti, naložil Wordove in Excelove dokumente.
Zdaj me pa zanima, kako jih naj odprem? Rabim samo za branje, urejal jih ne bom. Prosim za pomoč. LP, Guli |
|||||
Lahko, ampak ne na tak način. Pošlji si dokumente po mailu...
|
|||||
Obstaja kakšen brezplačen DIVX, DVD,... to iPhone konverter?
|
|||||
VLC |
|||||
Kaj za ene formate pa "pogoltne" iPhone? H.264? Al kej druzga?
Ogo |
|||||
Videora iPhone Converter.
V bistvu gre za gui za ffmpeg, ki ga uporablja tudi VLC. Po končanem konvertiranju pa ti video avtomatsko uvozi v iTunes, tako da ga potem še samo sinhroniziraš z iPhone-om |
|||||
samo mp4 AFAIK |
|||||
in .mov
|
|||||
Ja to sta formata, H.264 je pa kopresija. To pa dela. Torej dela mp4 in mov v H.264 kompresiji.
|
|||||
VLC je počasn k stara mama v avtu. Pa moja draga glih ne zna uporablat zapletenih nastavitev.
Rabm neki k je hitr, pa mal bol prijazno uporabniku, da sm zbereš iPhone format in to je to. |
|||||
Hja zastonj bos tezko kaj vec dobil. Ja uporabljam "kupljen" Quicktime Pro. Pa dela kar solidno. Dam cez noc konvertirati okoli 10 delov nanizanke, pa jih imam zjutraj na ipodu. |
|||||
Guli: Probaj "Videora iPod Converter".
|
|||||
Hvala, ampak zanima me, zakaj ustavri 2x večji file k je divx? |
|||||
Ker ga ne kompresira. Quicktime Pro je zakon na tem podrocju. Sem sprobal svasto ostalih programov.
|
|||||
Pozdravljeni.
Sem prebral, da če dobiš po pošti (mail) datoteko (priponko) word, excell, da jo lahko potem odpreš in prebereš z i-phonom. Hmm... Kako? Rabiš zraven še kak program ali ne? Če ja, kak? Prosim za pomoč. Hvala. Lp |
|||||
|
|||||
Fantje offtopic ste že. Dajte v primerne teme pisat. |
|||||
http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?p=304411
Evo ga, nov app za pregledovanje PDF/CHM/DOC/XLS/photo dokumentov na iPhone-u brez emaila. Najdete ga v Installer->Tweaks. |
|||||
Osvežujem staro temo
Na mail sem si poslal word file, ki obsega 103 strani. Velik je približno 1MB. Kako ga lahko shranim na telefon? Ker zdaj ga pregledujem preko "Mail-a" in je seveda prepočasno osveževanje. Rad bi, da bi lahko PDF in WORD fajle pregledoval v offline načinu. Ampak nevem kak naj stranim na telefon. In pa kateri program je za te dokumente najboljši. |
|||||
Anyone?
Zanima me tudi kateri program omogoča iskanje po dokumentu. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |