Kater hišni alarm? | |||||
Kaj priporočate? _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ali neko poceni varijanto ali nekaj bolj vrhunskega..? Sam imam v hiši Honnywell-ov alarm in lahko povem da je super zadeva... vendar je pa kar drag in pa zapleten za vspostaviti. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ MacPro 5.1 2x 3,45 Ghz, 32Gb Ram, Gtx980 iMac 21,5” QuadCore i7 2,8 GHz, 16Gb Ram iPhone 14Pro 256Gb (black) |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Komplet Jablotron JK-16. http://www.jablotron.com/en/Catalog/house+alarms/profi+433+mhz/ready+made+alarm+kit/jk16+readymade+kit/ Relativno nizka cena (ce se ne motim okrog 250EUR - prosim ne me drzat za besedo), v kompletu centrala, dva brezzicna senzorja (senzor gibanja ter senzor odpiranja vrat), brezzicna tipkovnica, daljinec, notranja sirena, moznost nakupa brezzicnih pozarnih, dimnih ter ostalih senzorjev, moznost priklopa na varnostno sluzbo. Srednje tezka za skonfigurirat - definitivno manj zakomplicirana kot Honeywell ali DSC. Sam jo uporabljam leto in pol in deluje odlicno, baterij pa do sedaj se tudi nisem rabil zamenjat. Lp, Mario |
|||||
![]() |
|||||
To me ne skrbi, ker imam stanovanje v strogem centru in se mi pod oknom pridno šetajo dan in noč, sicer pa senzor nad balkonskimi vrati znotraj bo gut. _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||||
![]() |
|||||
250e bo gut. Tut 350, glavno da grem v miru na dopust, brez da sn v skrbeh če mi bojo LCD in ostalo Jabuk sadjarno odpeljali s sefom vred. Sicer mi nemorejo 500k škode naredit, ampak kot omenjeno, vse kaj imam negotovinskega in vrednega imam doma, poskrito več ali manj dobro. Ampak gre se bolj za občutek varnosti ko naju ni doma, predvsem med vikendi naju konstantno ni in bi to znal kdo naštudirat, čeprav imam starejšega soseda, ki tu živi že več kot 40 let, pa pravi da v tem firtlu ne pomni vloma, niti v trgovinice v okolici. Ampak kot rečeno, nekaj bi investiral, pa mam mirno vest ko me ni doma, glavno da sirena zatuli ko bi kak turčin ruknil noter ![]() Priporočate nalepko alarma na vratih ali ne? Kok je kaj ta tvoja zadeva stabilna, da se ne proži sama od sebe in zbudi pol okolice 3x na teden? Sestra ima neko prastaro zadevo, katero proži vsaka muha ki leti mimo in je malenkost oversized. _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam že leta alarm. Vezano imam na Sintal. Pač neka klasična zadeva. Že nekaj časa iščem neko novo centralo, ki bi imela tudi GSM modul. Gledal sem tole: http://www.simatik.si/981-brezzicni-hisni-alarm-z-gsm-modulom-gsm-026.html Zdi se mi le mal preveč poceni, za vse kar omogoča... Krmiljene preko telefona, priklop kamere, krije tudi požar in pline, ... v glavnem "ni da ni" za 99EUR. V bistvu je že en resen akumulator več kot pol te cene. Bi me zanimale izkušnje, če je kdo že to zadevo sprobal. Drugače pa: - alarm s sireno zunaj pritegne pozornost lopovov, - varnostniki imajo precej dolge odzivne čase... - poleg tega ne vidiš vlomilca, zato je fajn imet še kamero. Kolega je kupil gsm kamero pri mobitelu v akciji za 1EUR. Vse krmili preko GSMja, Ko kamera zazna premik mu pošlje sms, lahko pa tudi MMS s sliko prostora. Pravi da ima boljši občutek varnosti, kot če bi imel alarm. PA ŠE TO. Enkrat sem se pogovarjal z alarmarji, ki so mi povedali, da so nekomu namontirali v lokalu ful močno sireno in stroboskop. Je rekel, da ko se to sproži se ne moreš niti premaknt, kaj šele, da bi kaj ukradu. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() More bit edino stabilno, da se ne proži samo od sebe in zbudi vse v 100m radiusu ![]() _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |