Zdravo,
zanima me če je kdo kje zasledil zakaj ni v prodaji več 17'' mack book pro-ja. Ali to še pride ali so se zavestno odločili da se jim jih ne splača več delati.
Hvala za odgovor
LP
| 17" Macbook PRO - ni več v prodaji! | |||||
Zdravo,
zanima me če je kdo kje zasledil zakaj ni v prodaji več 17'' mack book pro-ja. Ali to še pride ali so se zavestno odločili da se jim jih ne splača več delati. Hvala za odgovor LP |
|||||
Zgleda so se preslabo prodajali:
http://www.macrumors.com/2012/04/23/apple-predicted-to-discontinue-17-inch-macbook-pro/ Samo 50k od 3.1m. |
|||||
šment, kaj bom pa zdej mel. Vseen sm računal da bi še eno 17ko kupu ker sem se ravno navadil na konkreten ekran,
|
|||||
rMBP _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
|
|||||
mal težko v pisarno pa domov nosim zunanji ekran
|
|||||
Ja samo sedemnajstka je tako draga da lahko ti mirno kupiš za tisti denar 2 X 24" ekran, ki te skup prideta 500€.
|
|||||
Za 500 EUR dobis dva jajc 24'' monitorja. Spodoben monitor (npr. HP ZR2440w) pride dobrih 500 EUR po kosu.
|
|||||
se vedno mas na voljo prejsno generacijo 17' ki so se vedno odlicne. mogoce jim je se kaj cena padla.
|
|||||
Ja sej vem, da ne bos dobil ne vem kako dobr ekrante za 500 evrov. Samo dejstvo je da se mu gre verjetno predvsem zato da bo imel velik ekran in ne da bi imel nek profesinalen ekran. Za 220€ dobis 23" palčen dell ultrashrap, ki je zelo spodoben.
|
|||||
Me zanima kdo bo uporabljal kombinacijo retina in non-retina resolucij.
Ko sem nabavil 17'' sem moral dat pro; 20'' LCD z resolucijo 1600x1200, ker je bilo negledljivo. Pri retini bo ta razlika še večja, tako da ta rešitev skoraj sigurno ne bo prišla v poštev. Na retina LCDje se bo čakalo pa še kar nekaj časa + dragi bodo + vprašanje, če bo trenutni rMBP sposoben risat dva retina zaslona. |
|||||
Že na enem displayu ima težave!
http://www.macrumors.com/2012/06/29/retina-macbook-pro-pushes-the-limits-of-its-graphics-capabilities/ Zato bo moj naslednji brez retine, sem pa vesel nove grafe. |
|||||
|
|||||
Nevem zakaj sicer potrebuješ enkran ampak tole ni lih jajc monitor: http://www.mimovrste.com/artikel/2650002823/monitor-led-24-dell-ultrasharp-u2412m |
|||||
Ma sam na to gledam približno tako, kot na vtičnico na zidu, kamor se projecira slika - moti te prvih 5 minut, po 15-ih pa je ne opaziš več. Itak je en ekran primaren, drugi pa samo za orodja. Na 27ko imam priklopljen eizov CRT, pa čist normalno živim. 13ko priklapljam na 27 colski lcd, na CRT, na TV... pa lahko normalno funkcioniram. Bolje kakršenkoli drugi monitor, kot brez njega. Res pa je - če maš dva identičnih dimenzij in identičnih pixlov, je to idealno.
|
|||||
okej, tole je pa slaba, glede na to, da sem mislil jeseni skombinirati retino in thunderbolt display |
|||||
Ja samo potem imas pa drugi članek, kjer piše da lahko priklopiš 3 eksterne ekrane + retina. Tako da pomoje računej na zlato sredino. Torej da retina + ene eksterni ekran ne bi smel bit probelem. Zagotovo so pa na YT kaki posnetki, kjer se pomoje da videt ali stvar funkcionira ali ne.
|
|||||
Ja, sem pobrskal po Youtube-u... jih je cel kup, pa nobene kritike!
|
|||||
Ma ne, zoprno je delat na Retini eno uro pol pa zraven na nečem kockastem. že ko sem bil v trgovini pa malo pogledal retino, potem pa čez 2minuti zraven tastar MBP je razlika gromozanska. pixli začnejo motit _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Retina MBP definitivno je v mojem planu za letos, ampak že leto in pol, odkar je Retina pristona na iPhonu imam občutek, da veliko bolj muči oči, če ga veliko uporabljaš, pa me je kar malo strah, kako bo Retina ekran v računalniku vplival na oči, glede na to, da resno delam z njim kar nekaj ur dnevno.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |