Samo prva beta verzija je, pa že obstaja Jailbreak (Tether)
http://osxdaily.com/2012/06/14/ios-6-jailbreak-already-available-redsn0w/
Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 20. Feb 2013 22:48; skupaj popravljeno 2 krat
			| iOS 6.x.x Jailbreak | |||||
| 
 Samo prva beta verzija je, pa že obstaja Jailbreak (Tether)
 http://osxdaily.com/2012/06/14/ios-6-jailbreak-already-available-redsn0w/ Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 20. Feb 2013 22:48; skupaj popravljeno 2 krat _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 

Ah sej to pa zdej ni več taka umetnost lol  | |||||
|  | |||||
| 
 Brezveze se mi zdi za to odpirati novo temo, ker za A4 bo za vsak nov software jailbreak, ker je pac exploit na hardware levelu in se ga ne da zakrpat z softwarom.. | |||||
|  | |||||
| 
 Zdaj pa vsak dan 2x, a je ze? A bo takoj ko pride ios 6 ven?   | |||||
|  | |||||
| 
 Odprl sm s tem namenom, da ne mešamo iOS 6.0 teme še z jailbreakom    _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 
 Živ
 Uporabljam iPhona 4 (iOs6), danes je bil prvič jailbreakan. Zelim pa še naloziti Cydia, s pomocjo WinSCP.   Moj IP Addres, UN: root, Password: alpine Neprestano pa mi javi to težavo:   Bi morda kdo vedel kaj storiti? Obstaja morda se kak drug način za namestitev Cydia? Hvala, Lp | |||||
|  | |||||
| 
 Sicer bom pisal bolj napamet... Pomoje moras najprej namestiti OpenSSH in verjetno se kaksno zadevo... 
 Ponavadi se Cydia namesti s postopkom jailbreaka... vendar sedaj je se zelo zgodaj... in verjetno zadeve se niso narejene do konca in so bolj namenjene tistim, ki vedo kaj pocnejo  ... | |||||
|  | |||||
| 
 Se pravi bo najbolje počakat Cydio za iOs6? | |||||
|  | |||||
| 
 najboljše počakat še 1-2 mesca | |||||
|  | |||||
| 
 http://www.partis.si/clanek/9794 
 Mi lahko kdo ki je to že malo raziskal razloži ali lahko jbkam tudi 4sa ios 6 =? Ker niso najbolj razložili na partisu te zadeve. Lp _________________ Apple... 🍏 | |||||
|  | |||||
| 
 Se opravičujem, sedaj vidim da je za -a4 čip _________________ Apple... 🍏 | |||||
|  | |||||
| 
 Dejmo usi skupaj počakat, da bo zunaj untethered, ker je manj zajebancije _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 
 Jaz upam, da bo čim prej ker bi rad namestil IOS6 komaj čakam. | |||||
|  | |||||
| 
 Še dalec odtega fantje... | |||||
|  | |||||
| 

Ni sile 5.1.1 Dela lepo+20tweakov  Bomo zdržal. | |||||
|  | |||||
| 

Lahko še zraven napišeš uporabniško ime in geslo in bom pregledel članeK. Mislim fak kje ti pamet ? Ali ne veš da je treba biti registriran da pogledaš članek      | |||||
|  | |||||
| 
 ni pameti   | |||||
|  | |||||
| 

Se strinjam. Katere tweake pa uporabljaš (jaz: download enabler, retinapad, any attach), ker bi mi kakšna ideja prišla prav? Hvala. | |||||
|  | |||||
| 
 Ncsettings
 Forecast Low power banner Fastblurrednotification Quicktweet Swipeshiftcaret Lock sliderz | |||||
|  | |||||
| 

Se mi zdi da tole ne spada pod to temo tako da bi prosil @Admine da premaknejo v ustrezno temo. | |||||
|  | |||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 61, 62, 63 Naslednja | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |