Pozdravljeni,
a mogoče lahko kdo napiše celotne podatke za internet mms in za koriščenje modema !
MMS mi ne dela na 3gs !
lp Martin
| Podatki za internet, mms, tethering | |||||
Pozdravljeni,
a mogoče lahko kdo napiše celotne podatke za internet mms in za koriščenje modema ! MMS mi ne dela na 3gs ! lp Martin |
|||||
|
|||||
ha ha ha mogoče sem pozabil dodati da gre za 3.1.3 jailbraikan 3gs in mi ne deluje ! |
|||||
Če imaš verzijo 3.1.3, si naloži IPCC-je za 3.1.3...
|
|||||
no no jabi sem še pa nwm kaj to sploh je ... |
|||||
|
|||||
|
|||||
Zanima me, kk se vklopi MMS na iPhone 4 ?
_________________ Three apples changed the world: The one that Eve ate. The one that fell on Newton's head. The one that Steve Jobs built. |
|||||
najprej tole http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17413 potem pa čim maš vklopljen prenos podatkov, mmsi delajo. _________________ lp dukedl iPhone 4 16gb, iOS 6.0, bb 04.12.02, Mobitel (AT&T Factory Unlocked, WildcardActivated)
Nano 3gen 8gb |
|||||
operater?? _________________ |
|||||
operater je mobitel. SMS pa sm na mobitel že poslau da mi vklopijo mms-e.
pa zanima me a prek Wi-fi tut delajo. _________________ Three apples changed the world: The one that Eve ate. The one that fell on Newton's head. The one that Steve Jobs built. |
|||||
Ne... MMS deluje samo preko mobilnega prenosa podatkov (GPRS, EDGE, UMTS, HSxPA,...)
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |