Zadeva je sledeca, dvoklik->zgrabis okno(scroll bar, karkoli)->spustis okno, ampak pazi zdaj, kako naredim da dvoklik spusti okno instantno in ne s casovnim zamikom? To me ze lep cas iritira..
| Drag & drop | |||
Zadeva je sledeca, dvoklik->zgrabis okno(scroll bar, karkoli)->spustis okno, ampak pazi zdaj, kako naredim da dvoklik spusti okno instantno in ne s casovnim zamikom? To me ze lep cas iritira..
|
|||
tud mene, zato sem izklopu dvoklik drag.
|
|||
Mislim, da se ne da, razen če obstaja kje kak plist, kjer se da nastaviti timeout. Drugače pa ko spustiš okno še enkrat tapni (ne da bi povlekel) in ti ga bo takoj spustilo.
|
|||
Jaz pri premikanju file-ov uporabljam space, ki ti nemudoma odpira file, po katerih se premikaš.
|
|||
klemen zgrešu si.
origin: sej zdej v lionu maš čene 3 finger drag. k dela normalno. |
|||
Bom najbrz saltal nazaj na SL..
|
|||
sej v lionu ni doubleclick drag-a..
|
|||
Je ja ... System preferences -> Universal Access -> Mouse & Trackpad -> Trackpad options... -> Draggging (without Drag Lock).
|
|||
aja, tega pa nism vedu.
|
|||
Sem opazil da sem zgresil. Drugace pa za drag and drop uporabljam tri prstke.
|
|||
Naredil sem clean install mbp-ja in sedaj mi tale primi in spusti ne deluje s trackpadom. Enostavno ne morem prijeti datoteke v finderju. Kje se to nastavlja?
|
|||
system preferences
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||
ja in pol
|
|||
ojoj
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |