na netu piše isto kot v navodilih, skratka stuck-al sem.
Preko BT napravo najdem (moral sem neke knofe na škatli stiskat), rad bi se povezal, oz. se povežem, v sound nastavitvah izberem kot moram, pol pa mi to flikne;

| Pioneer XV-NAC1-k z 4s in mac | |||
|
|||
Turnana on je, rejnđana tudi (50cm stran), ni pa mi jasno; the audio portition....
Preko ajfončiča (enak postopek, zadeva deluje, zraj bi še pa maca in imaca povezal, zarad filmov...) ni blo nobenih problemov... |
|||
|
|||
Pa vseeno ne dela...
|
|||
Pa si sel pogledat v System Preferences, kateri audio device je izbran za predvajanje?
System Preferneces >> Sound >> Output ![]() |
|||
|
|||
Tut napiše mi da sta sprajena, pol pa ko dam da bi glasba igrala, mi glasbe niti ne zažene (da bi predvajalo, zvoka pa nebi blo) po kakih 10s pa mi flikne ven, začnejo igrat laptop spikerji in mi vrže tisto okence ko je na prvi sliki, spodaj levo....
Slinavko bom zraven dobo, ker zvečer dobim obisk in bi zadeva xtremno prav prišla... |
|||
|
|||
Na blef probal preprosto "use as media device" na BT paščku...
(vbistvu sem kolegu kazal kako "ne dela") Špila. No kakorkoli, če bo kod podobno zadevo rabil,... Ne se skirat, zvočnik je malo sramežjiv LP! _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |