Mene zanima koliko prostora imate v oblaku. Sam imam trenutno (še) 5GB in mi je kar premalo pa imam samo iPad-a. Koliko prostora pa imate vi in koliko naprav.

| iCloud Storage | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|  | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Mene zanima koliko prostora imate v oblaku. Sam imam trenutno (še) 5GB in mi je kar premalo pa imam samo iPad-a. Koliko prostora pa imate vi in koliko naprav. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 5gb. Imam pa iPad in iPhone. Zaenkrat je dovolj. Mislim pa, da bom nadgradil ko pride ML ven ker obeta večjo intergracijo z iCloud. _________________ Sent from my iPod shuffle | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 15GB - iPhone, iPad, MBP    | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 5gb iphone,imac _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 5GB - iphone. ipad, macbook pro | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 25GB - iPhone, MBP | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 5 GB, od tega zasedenega 12 MB. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 5 gigs, skoraj polno, vendar samo slike, ki jih posnamem z iPhonom. Potem spet zbrišem. Backupov zaenkrat ne delam v iCloud. Za drugo imam pa itak dropbox     Katere naprave uporabljam so naštete tukaj spodaj: _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Imam se 1.3GB od 5GB. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 5gb od tega se 3,5 prostega.
 V oblaku je telefon in dva racunalnika. Najvec mi zasedejo slike in videi iz Camera Roll-e. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 25GB .... Pride prav   | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Jaz pa delam backup tako iphone 4s kot tudi ipad3.
 Par dni nazaj sem dokupil se 10gb, kar pomeni da imam sedaj 15gb. Od 5,5gb imam tako rekoc v oblaku vse backupairano. Je pa sam slik na iphoneu 4,5gb. Men je kar super. Mi odtehta teh 15€/ na leto. Ce mi slucajno crkne/zgubim/ukradejo eno od iNaprav ob zamenjavi z novo dobim v 20 minutah vse!!! Vkljucno s slikam, nastavitvam, appsi! Skratka zame to je najbolj pomembno. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 

Lahko vprašam ... kak? Pa ne misllim sarkastično. Res me zanima. _________________ Sent from my iPod shuffle | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Tudi mene zanima.   Sam imam 25GB, ker sem pač to dobil, ker sem imel prej kupljem mobileme account, pa imam porabljenih ravno 4,7GB. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Jaz pa ne razumem čisto te poante backupa v iCloud    Če ti ukradejo iPhone imaš backup na Macu in obratno, če ti ukradejo Maca, iPhone sinhroniciraš z novim računalnikom. Verjetnost, da si ob obe naprave hkrati je verjetno majhna. Vse kar ta iCloud backup dela, jemlje prostor in je počasen  Jaz sem to izklopila. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Ja sej tut jaz sem dobil od mobileme ... Pac fajn je za backup veliko slikam in snemam s telefonom.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Jaz imam 5GB prostora, trenutno je od tega zasedenega 935MB in to v glavnem seminarske naloge, razne tuje študije, študijska literatura itd.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Grizli saj vidiš spodaj kaj ti toliko zavzame.
 Zgleda da si neke filmčke delal v iMovieju .. Odstrani imovie in je.. Filmčk pa exportaj v camera roll. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 

Izgleda da eni ne uporabljate backupa na icloudu. Mah jest ipad in iphone sploh nic vec ne syncam z itunesi. Za slike uporabljam photostream, muske pa tko nic ne poslusam na teh inapravah. Prednost tega backupa na telefonu je ta, da mi backup dela vedno takrat ko se polni (ko je priklopljen na strom). Iphone je to vsako noc, medtem ko ipad na csake 3 dni. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |