iCloud kontakti problem | |||
odločil sem se vzpostaviti iCloud, ker bi želel imeti outlook, ki ga rabim poslovno in osebno sinhroniziran z iphonom (kontakti, koledarji, sestanki, maili,...) v vsakem trenutku. Kot se je izkazalo, je bila ta poteza obžalovanja vredna, saj mi je icloud v outlooku zmiksal vse urejene kontakte (poslovne in osebne), da nisem vedel več kje se me glava drži (prej sem imel poslovne stike v eni mapi v outlooku, osebne pa v drugi). Kot že rečeno je stvar privedla do tega, da sem ponesreči zbrisal vse osebne stike iz Outlooka, ki se je potem sinhroniziral z Iphonom, na katerem so samo poslovni stiki, ki sem jih nekako uredil in sedaj funkcionirajo z Outlookom. Osebni stiki pa so kot kaže poniknili, in bi jih lahko pridobil samo tako, da bi nekako pridobil stike iz iphone restora (stanje 22.11.2011). Torej, vprašanje za milijon dolarjev. Kako iz iphone restora, ki ga imam v itunesih, prenesti samo kontakte (brez izgube vseh aplikacij in tovarniških nastavitev), ter le te potem prenesti nazaj v Outlook? Hvala za odgovore, upam da se to da nekako rešiti. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |