Kaj se kdo ni dobil SI-ALARM obvestila? Imam iOS 26.1 in A1 omrezje.
| SI-ALARM | |||||
Kaj se kdo ni dobil SI-ALARM obvestila? Imam iOS 26.1 in A1 omrezje.
|
|||||
Enako, ničesar ni bilo. Me pa zdaj malo bega, v čem je fora, da je to podprto šele v 26? A je to vezano na lokacijo oddajanja, ker vem, da imajo Američani to že zelo dolgo? |
|||||
Saj ni vezano na iOS26.
"Posodobitev", ki so jo furali naši mediji, je verjetno mišljena na kake prastare iOS-e.
|
|||||
Telekom v nulo, smo vsi dobili…
|
|||||
Jaz sem dobil na iPhone 17 pro max z A1 SIM… tudi na starem iPhone 15 pro max, ki sploh nima vstavljene SIM kartice… Na Samsung S22 z re:do eSIM ni bilo nič… prav tako ne na ženinem iPhone 7 Plus z vstavljeno T-2 SIM… |
|||||
Pri nam 2 telefonske na telekomu dobile BP sms alarm. 2 telefonske na BOB nobena ni dobila.
|
|||||
Večina Telemach omrežji nas ni dobila.
_________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9 |
|||||
Pri nas ni nihče dobil. Dva sva na telekomu, žena pa na Hot.
Pri tašči trije na telekomu in vsi Androidi, pa ni nihče dobil. Kdo je pa to "razvijal"? A ni že nek sistem deloval v tem smislu precej dolgo nazaj? Kaj je pa s tistim narobe? Taka zadeva bi morala delat povsod. Tko kot je budilka pri Nokii zvonila tud pri ugasnjenem telefonu. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
pri nas pa vsi. |
|||||
Tole je edini relevanten komentar. Ni nobenih opravičil, to mora delovati no matter what, sicer je brezveze oz. se potem vedno sprašuješ, kaj je narobe. |
|||||
Aja. Kaj bi bilo pa treba na telefonu nastavit, da ta zadeva sploh dela. Ker nekaj omenjajo, da je problem v nastavitvah.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Dobil sem ga prvič 12:05, drugič 12:08 v angleškem jeziku. Iphone, IOS 26, slo jezik. operater Telekom.
|
|||||
Zdaj je še enkrat… z zamudo… pa izgleda tudi nekaterim, ki prej niso dobili
|
|||||
Meni je zdaj tudi. Na A1.
|
|||||
Jaz na ios 26 dobil, zena na na ios 18 ni dobila. Oba na Telekomu
_________________ |
|||||
Dobil obvestilo v slovenscini in anglescini. Iphone 16 pro max je pa spustil tak zvok, kot da se bo razstrelill. Nisem vedel, da sploh obstaja tak zvok.
|
|||||
Je pa potrebno preveriti ali pod Notiofications ali je spoj vklopljeno. Sam sem dobil ob 12.oo in potem še 1x omrežje A1 imam pa še operaterja TK.
![]() _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Dejansko ne. Žena je dobila, pa ima izklopljeno (EU test), jaz nisem. Cela zmeda zgleda. |
|||||
Jaz sem na telefon, ki je na omrežju A1 dobil ob 15:39, na drugemu ki je na T-Mobile DE in gostuje v A1 ga nisem dobil.
_________________ |
|||||
dve družine ob 12 noben. 2x ios 26, ostalo andoid telefoni. operater A1, bob.
vsi dobili šele ob 15:40 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |