Katerege vi uporabljate? Alarm clock hd, katerega sem imel nameščenega mi namreč pije baterijo, tako,da se mi iPad čez noč ne napolni na 100%. Res pa da program dela v backgraundu in celo zbufi iPad iz sleepa.

| Alarm clock HD | |||

Katerege vi uporabljate? Alarm clock hd, katerega sem imel nameščenega mi namreč pije baterijo, tako,da se mi iPad čez noč ne napolni na 100%. Res pa da program dela v backgraundu in celo zbufi iPad iz sleepa. 

| 
	|||

Jaz že dolgo časa uporabljam "Nightstand" 
			_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||

To pustite čez noč, da se sveti al kako?

Jaz se na mobitelih bojim mrtvih pikslov zato ga čez noč ugasnem... ekran namreč  | 
	|||

Jaz na iPadu uporabljam Griffin Clock in ga zvečer dam na napajanje, in mi potem celo noč sveti ... 

| 
	|||

Pa ne povzroča to mrtvih pikslov? 

| 
	|||

Nevem. Itaq nimam tega vsak dan, samo kdaj pa kdaj, ko potrebujem budilko.

Ker me je izučilo, ko sem enkrat nastavil opomnik v koledar, naj me zjutraj zbudi, pa sem ga preslišal in se zbudil 5 min pred začetkom pouka. K sreči nimam daleč do šole tako da sem zamudil samo cca. 7 min ...  | 
	|||

Še kakšen odgovor na vprašanje o tem, če to povzroča mrtve piksle? 

| 
	|||

@rooxye: Tudi prenašanje naokoli nezaščitenega ga lahko opraska, pa ga kar nekaj ljudi uporablja brez zaščite. 

Tukaj je toliko drugih dejavnikov, ki prej povzročijo mrtve piksle .. ŠE nism bral / slišal da bi zaradi applikacije prišlo do mrtvih pikslov _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

nisem mislil specificno aplikacije ampak dejstvo da zaslon deluje vec kot 10ur neprenehoma(cez noc) 

| 
	|||

If that shit happens to you .. Well, you were born under fu*king unlucky star!   
			![]() _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

Kup si digitalno uro z osvetlitvijo za €10 pa maš mir. 

| 
	|||

Zanimiv app je tudi Clock Stand, slovenskega razvijalca, pa trenutno je zastonj za kratek čas. 

| 
	|||

Ok. Sussi bom probal slovenskega Alarm clock mi je sicer vizuelno lepši, a ne vem zakaj mi iPada ne napolni,če le tega uporabljam ( npr. Ob 2 ga dam polnit,na 40%, ob 8 je pa na65%) 

| 
	|||

Ne, jaz ne puščam prižganega zalona čez noč! Se mi zdi brez veze, da kar nekaj sveti v tri krasne  
			Nightstand deluje tudi, če je ekran ugasnjen (v sleep mode-u)! Moj iPad je VEDNO ponoči v sleepu s smart coverjem, je pa aplikacija v ozadju aktivna. Zjutraj normalno zbudi _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||

Ja saj ni bil problem, da ne bi delal (prav tako me je zbudil iz sleep/coover moda), vendar je bila poraba appa v ozadju ocitno tako velika, da mi je zjutraj po celonocnem polnjenju bila baterija komaj na 65%).

Danes sem testiral night stand in vse ok, alarm deluje tudi iz sleep/cover moda in iPad zjutraj na 100%.  | 
	|||

Evo, pa smo rešili zadevo   
			_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |