Pozdravljeni
Ali ima kdo že na omenjenih telefonih Applov original clear case in kako se odnese?
| Iphone 11, 11 Pro, 11 Pro max | |||||
Pozdravljeni
Ali ima kdo že na omenjenih telefonih Applov original clear case in kako se odnese? |
|||||
Jst ga imam in je OK |
|||||
Tudi jaz. Nič posebnega, ne v minus, ne v plus. Je pa s tem ovitkom že tako velik telefon še večji.
|
|||||
Ima kdo izkusnje z ESR kaljenimi stekli u mislih imam vzeti za punco ima pa 11 iphone..spiegen zacuda ne posiljajo v slo (amazon) kaksen predlog bi bil dobrodošel
|
|||||
Spigen clear case pri telekomu je top za 20€...
|
|||||
sprasujem za steklo zascitno.. ne za case
|
|||||
Jaz jih imam že nekaj čaa in so mi svetovna, celo boljše kot original PanzerGlass. Sploh tale nova varjanta je top, ker je ful screen edge to edge in sploh ne opaziš, da je na telefon montirano steklo, ker ninikjer nobenega roba. € 5,31 31% Off | ESR Screen Protector for iPhone 11 Pro Max X XS XR XS Max Promax 3D Full Coverage Tempered Protective Glass for iPhone 2PCS https://s.click.aliexpress.com/e/B8dNrPEC To steklo je zelo konkretno in težko. Zdlo lahko za montirat brey mehurčkov in tudi drži dolgo, razen, če se pri kaki igrici telefon extra segreje se začne čez čas odlepljevat tam kjer ima telefon procesor. |
|||||
Najlepša ti hvala za odg
Gledal sem dosti teh strani pa je biv poleg spiegen tudi omenjena ESR firma za stekla tako da sem rajše prasal. |
|||||
Se dobi tudi na Ebayu - plačilo z Paypal, kar na Aliju ne gre, res pa je, da je tudi na Ebayu od kitajcev in celo odtenek nižja cena. |
|||||
Zivjo
Zanimam se za kaksen "trpezen" ovitek. Da cimbolj "zavaruje" telefon pa da ni lih 1cm na vsako stran...ce se razumemo.. |
|||||
Jaz imam nekaj temu podobnega in sem zadovoljen.
Dobro zaščiti robove, ima dovolj dvignjen rob za zaščito kamere in stekla. Gumbi so odzivni in se jih da enostavno pritisnit. V roki pa tudi lepo leži in ne drsi. https://www.amazon.com/ESTPEAK-Independent-Translucent-Anti-Drop-6-1-Black/dp/B07Y9LBKHC |
|||||
Priporočam ovitek Spigen Liquid Crystal. Imam ga na 8ki in 11ki.
Nudi dober oprijem, ni dosti debel in vseeno dobro zaščiti pred padci. Ko sem kupoval, sem še najboljše cene v Slo dobil na Telekomu: https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/telefonija/ovitki#q=:datum-padajoce:tip-cene:najnizja:zaloga:vse:napovedujemo:ne:v-prodaji:da:znamka:spigen Sem pa na 8ki imel tudi Rhinoshield, ki pa je dražji in precej debelejši. Je pa res, da garantira zaščito z višine tudi nad 2,5m. |
|||||
Ima kdo od vas izkušnje z ovitkom Spigen Liquid Air? Kako dobro zaščiti telefon?
|
|||||
Jaz ga imam. 🔝 ovitek. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Sem vesela, da imaš dobre izkušnje z njim. Kako je pa glede debeline - je telefon potem občutno bolj debel ali se da z njim normalno rokovat? |
|||||
Ja čisto normalno se da. Malček je bolj debel ni pa hudo, ščiti pa ga zelo dobro.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |