Kupil sem si mini dvi to video adapter vendar mi barv na televiziji ne kaže. Ali kdo ve zakaj je temu tako( na drugih televzijah kaže barve).
| Tv-out | |||||
Kupil sem si mini dvi to video adapter vendar mi barv na televiziji ne kaže. Ali kdo ve zakaj je temu tako( na drugih televzijah kaže barve).
|
|||||
mogoce imas nastiman ntsc na izhodu? preveri lp Avi |
|||||
O najlepša hvala dan si mi polepšal. V Pal sem mogel dat.
|
|||||
Kako pa naredis, da ko gledaš sliko na tvju je monitor ugasnjen.
A se da pri imacu sploh ugasnt samo monitor? |
|||||
Svetlost zmanjšaš na nič. Drugače pa pri macbooku, ga samo zapreš potem pa držiš play in se ti pojavi na zunanjem ekranu namizje.
|
|||||
Jest imam imaca in prek tv outa gor priklopljen tv. Ko imam to priključeno me tipka za svetlost (f1 in F2) ne ubogata.
|
|||||
Obstaja neki program, ki da monitor spat. Mislim da se najde na applovi strani.
|
|||||
Najdu, sam ne dela v Lepoardu, ampak najbrz bo kmal naredu novo verzijo.
http://linestreet.googlepages.com/sleepdisplayapplication |
|||||
Mogoče pa bi ti odgovarjalo, če narediš tole:
System preferences, Expose & Spaces in si pod Active Screen Corners dolociš v enem kotu Sleep Display. Ko boš z miško zašel v tisti kot, ti bo display šel v sleep. |
|||||
Ni ok, ko pride v front row se zbudi.
|
|||||
Pozdravljeni, mene pa zanima če je še kdo imel problem da ni prikazovalo barve na TV kljub nastavljenim PAL na macbooku.
Namreč priklopljeno imam preko "composite" na scart pa ne gre Je treba kje nastavit v macu še da je na composite izhod? LP uroš! |
|||||
Zanima me če se vam ko priklopite Apple Mini DVI to VGA Adapter, takoj prikaže slika na zunanjem monitorju? Jaz imam LG LCD (94cm) in včasih moram po 10-20krat priklopit adapter not-ven, da se mi prikaže slika na monitorju. Verjetno bi se mi morala prikazati slika takoj ko priklopim adapter?A je kakšna nastavitev kje?
Lep pozdrav, Andrej |
|||||
kaj pa Detect displays ne dela ? lp Avi |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |