USB bluetooth ključ | |||
zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z dodatnimi USB bluetooth ključi za brezžično povezovanje BT mišk in tipkovnic? Tole bi rabil, ker imam macbooka v enem prostoru, monitor/tipkovnico/miško pa v drugem. Seveda integrirani bluetooth v tem primeru lovi zelo slabo. USB podaljšek iz enega v drugi prostor že imam. Ker pa me skrbi kompatibilnost in to, da bi miška delovala še slabše kot zdaj, me zanima ali je kdo že imel izkušnje s tem in katerim modelom? Hvala, lp matej |
|||
![]() |
|||
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_4957_avt086799_belkin_usb_bluetooth_adapter__f8t016nf
baje dela odlično, ker imajo broadcom čipe Can I use Belkin Bluetooth adapters on my Apple computer running MAC OS? As long as the Apple computer in question is running Mac OS 10.2 or later, then the necessary Bluetooth drivers are built into the operating system. All you should need to do is plug it in and you should be able to use Bluetooth. The exact Bluetooth services you can use will be determined by the services offered by the Apple Bluetooth stack. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |