ker so iPodi pri nas dragi k svina, me zanima kako je z garancijo če ga kupim prek ebaya? je en trgovc, novi ipod ampak kak je pol z računom? a kr onega od paypala sprintam al ka?
| iTouch 2g - nakup iz anglije | |||
ker so iPodi pri nas dragi k svina, me zanima kako je z garancijo če ga kupim prek ebaya? je en trgovc, novi ipod ampak kak je pol z računom? a kr onega od paypala sprintam al ka?
|
|||
Pri nas boš bolj težko uveljavljal garancijo, saj nimamo nobenega uradnega apple zastopnika. V uradnih apple štacunah v tujini bi pa moralo iti brez problema. Lahko pa, da se motim, in da so naši apple resellerji že bolj globalni (ampak dvomim).
|
|||
mislim, pač pri FMCju al kdo je že uvoznik za apple pr nas... načeloma bi moglo it, ali pač?
|
|||
Saj pravim. Pravega uvoznika ni. Vsak apple reseller uvaža na lastno pest. Teh je pa ogromno --> FMC, EPL, iStyle, ... Saj lahko, da bi ti ga kakšen od njih vzel v servis. Ni pa nujno. Najbolj, da jih pokličeš in vprašaš.
|
|||
Uradni pooblasceni servisi so navedeni tukaj >> http://www.apple.si/slv/support/
Pooblaščeni servisi in podpora E.P.L. d.o.o. podjetje za inženiring in proizvodnjo Tržaška cesta 135 Tel: 01 256 13 20, Fax: 01 256 13 19 info@epl.si www.epl.si iStyle PowerCom Adria d.o.o. Gosposvetska 6 Tel: 01 231 40 10, Fax: 01 231 40 11 info@istyle.si www.istyle.si PRO Servis d.o.o. Letališka 32 Tel: (0)59 209 440, Fax: (0)1 5205 979 www.pro-servis.si Najbolje, da jih vprasas direktno, kako je s tem... |
|||
Moj Touch 2g kupljen v Angliji se ravno ta teden popravlja pri iStyle servisu. Prinesel iPoda in račun pa že veselo rihtajo.
|
|||
To je pa dobra novica...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |