Jst sm pa danes kupla iPhone 4s in zdej me zanima kako nej se jst povežem na internet... Pač brezžično ?
Hvala
| Kako uporabljati WiFi? | |||||

Hej!

Jst sm pa danes kupla iPhone 4s in zdej me zanima kako nej se jst povežem na internet... Pač brezžično ? Hvala  | 
	|||||

Zadeva je zelo preprosta! 

Greš v Settings pod Wi-Fi  
.. in potem daš na ON. iPhone ti bo sam poiskal omrežja, ki so na voljo:  
Voila! Ti samo izbereš tisto, ki je odprto (brez ključavnice) pa si gor. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Ja, ampak imam sam enga in ta ima ključavnico! 

| 
	|||||

Potem pa vpišeš geslo, ki je nastavljeno za to omrežja  | 
	|||||

Ah sej ga, samo me še kar noče povezat! 

| 
	|||||

poskusi še enkrat pa počasi vpisuj geslo...  
			_________________   | 
	|||||

napišem pravilno geslo in mi napiše d me ne more povezat! :S 

| 
	|||||

Potem probaj RESET routerja (fizični gumb na škatli al pa če ga iztakneš iz elektrike in spet priklopiš) 
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Lahko pa da imaš mac filtriranje uklopljeno. 

| 
	|||||

in kje se to sklopi?  

| 
	|||||

unable to join the network 

to mi napiše, jaoo!!  | 
	|||||

Kaj pomeni če imaš poleg omrežja,ki je zaklenjeno, zraven kljukico?Pomeni to isto kot da je odklenjeno? 

| 
	|||||

Kljukica pomeni da si prijavlen v omrežje 

| 
	|||||

To pomeni, da si povezan na to omrezje ... 

| 
	|||||

....in, če imaš kljukico, potem moraš obvezno imeti prikazano tudi ikonico, ki pomeni, da si WiFi povezan, nahaja se v levem zgornjem kotu zaslona, takoj poleg operaterjevega logotipa, oz. imena.... 

| 
	|||||

problem je lahko tudi statični IP, ki ne spusti skozi, če nimaš pravilno nastavljenega IP-ja v iPhonu (treba ga je dodati ročno). 
			_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||||

Ni nujno... Ce je kljukica, pomeni samo to, da je uspesno avtenticiran... torej so podatki za dostop pravi... Ni pa nujno, da so tudi podatki za uproabo te povezavo pravilni... Torej, ce zaradi cesarkoli ne dobis prave IP stevilke, se zgoraj ne bo prikazala ikonica za WiFi...  | 
	|||||

Tako je Jest!

Jaz imam v službi statični IP in se normalno poveže (z ikono wifi v levem zg kotu), ampak še vedno ne gredo podatki "skozi"... Če pravilno nastaviš IP, mask in DNS, dela potem normalno. _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||||

e, tole pa tud mene zanima. kako ga nastavim ročno?  | 
	|||||

Settings - wifi - tap na tvoje omrežje (modro puščico) in izbereš static zavihek, kjer vpišeš svoje nastavitve...  
			_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |