Garancija v Sloveniji za Mac-a iz tujine
|
Jablanator
Kraj: Celje |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 20.12.2007 22:29:09 Garancija v Sloveniji za Mac-a iz tujine |
|
Ve kdo kak je s tem pri nas. Recimo mam Mac-a iz UK in mi crkne to tukaj, kak uveljavljam garancijo. V apple store v Londonu, nisem dobu nobenega garancijskega lista.
LP
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Obala, tam kjer je morje :) |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 20.12.2007 22:31:36 Re: Garancija v Sloveniji za Mac-a iz tujine |
|
Dule je napisal/a: | Ve kdo kak je s tem pri nas. Recimo mam Mac-a iz UK in mi crkne to tukaj, kak uveljavljam garancijo. V apple store v Londonu, nisem dobu nobenega garancijskega lista.
LP |
dobu si račun, na katerem je serijska...
|
 |
Jablanator
Kraj: Celje |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 20.12.2007 22:32:20 |
|
Hvala....glih ga iščem
LP
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 20.12.2007 22:33:37 |
|
Dule je napisal/a: | Hvala....glih ga iščem
LP |
tudi na mailu bi ga morl imet  če ga nisi brisal 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJUBLJANA |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 20.12.2007 23:48:31 |
|
Kot sem že pisal na "sosednji strani" se je v mojem primeru, ko je bil iPod kupljen v internetni trgovini Mimovrste, glasilo sporočilo iz EPL, da naj ga pošljem prodajalcu in ne njim. Govori se, da bi morali popraviti sicer EPL, vendar so mi rekli, da omenjena trgovina zadevo uvaža na svoje roke... Ne vem, zakaj potem EPL ne objavi uradni list prodajalcev, katerih ne podpirajo!???? Halo, nateg prve vrste... Upam le, da se ti ne bo zgodilo isto...
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 21.12.2007 00:17:01 |
|
Photopress je napisal/a: | Kot sem že pisal na "sosednji strani" se je v mojem primeru, ko je bil iPod kupljen v internetni trgovini Mimovrste, glasilo sporočilo iz EPL, da naj ga pošljem prodajalcu in ne njim. Govori se, da bi morali popraviti sicer EPL, vendar so mi rekli, da omenjena trgovina zadevo uvaža na svoje roke... Ne vem, zakaj potem EPL ne objavi uradni list prodajalcev, katerih ne podpirajo!???? Halo, nateg prve vrste... Upam le, da se ti ne bo zgodilo isto... |
hja, v tem primeru nakup tudi ni bil izvršen v Slo....sicer če ti ne vzamejo not izdelka je tu še vedno tržna, ne? 
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 21.12.2007 00:25:06 |
|
Photopress je napisal/a: | Kot sem že pisal na "sosednji strani" se je v mojem primeru, ko je bil iPod kupljen v internetni trgovini Mimovrste, glasilo sporočilo iz EPL, da naj ga pošljem prodajalcu in ne njim. Govori se, da bi morali popraviti sicer EPL, vendar so mi rekli, da omenjena trgovina zadevo uvaža na svoje roke... Ne vem, zakaj potem EPL ne objavi uradni list prodajalcev, katerih ne podpirajo!???? Halo, nateg prve vrste... Upam le, da se ti ne bo zgodilo isto... |
Saj bi moral imeti zraven garancijski list... in na njem napisano, kdo je uradni serviser ...
Pri nas je, kar se Apple-a tice vse bolj tako po kavbojsko... Vsak neki po svoje uvaza... in noben ni generalni uvoznik...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJUBLJANA |
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 21.12.2007 00:30:04 |
|
primoz75 je napisal/a: | Photopress je napisal/a: | Kot sem že pisal na "sosednji strani" se je v mojem primeru, ko je bil iPod kupljen v internetni trgovini Mimovrste, glasilo sporočilo iz EPL, da naj ga pošljem prodajalcu in ne njim. Govori se, da bi morali popraviti sicer EPL, vendar so mi rekli, da omenjena trgovina zadevo uvaža na svoje roke... Ne vem, zakaj potem EPL ne objavi uradni list prodajalcev, katerih ne podpirajo!???? Halo, nateg prve vrste... Upam le, da se ti ne bo zgodilo isto... |
hja, v tem primeru nakup tudi ni bil izvršen v Slo....sicer če ti ne vzamejo not izdelka je tu še vedno tržna, ne?  |
Ne, kje pa je trgovina Mimovrste? Na Jesenicama, stari moj... Vse originalno pakirano... Ni to ebay iz Primorske, ce si to mislil...
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 21.12.2007 00:33:33 |
|
mislil sem na prvi post-UK 
|
 |
Jabi
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 22.12.2007 21:03:29 |
|
Kaj pa če greš raje na servis v avstrijo? Jaz ga imam tudi iz tujine pa me isto zanima.
|
 |