Jabuk
Menjava iPhone 4 za iPhone 4s
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.03.2012 10:10:28
Menjava iPhone 4 za iPhone 4s
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lastim si iPhone 4 16Gb Simobil, zanima me ali se splača menjava za iPhone 4S, ali naj raje ostanem na 4. Cenovno bi me prišlo to nekje okoli 50 eur, če starega prodam pa razlika do novega.
Zanima me tudi koliko bi bila potem prodajna cena za telefon iPhone 4 od simobila odklenjen iz njihove strani star kaj pa vem prva serija ki se je prodajala pri njih???

hvala za odgovore

lp Bluub
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 21.03.2012 11:11:14
Re: Menjava iPhone 4 za iPhone 4s
Kakorkoli, če zamenjaš, boš finančno na izgubi, kaj pa ti pomeni tistih nekaj funkcij več na 4S, to pa sam najbolje veš...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 21.03.2012 12:13:54
bluub je napisal/a:
Lastim si iPhone 4 16Gb Simobil, zanima me ali se splača menjava za iPhone 4S, ali naj raje ostanem na 4. Cenovno bi me prišlo to nekje okoli 50 eur, če starega prodam pa razlika do novega.
Zanima me tudi koliko bi bila potem prodajna cena za telefon iPhone 4 od simobila odklenjen iz njihove strani star kaj pa vem prva serija ki se je prodajala pri njih???

hvala za odgovore

lp Bluub

napišeš če starega prodaš, da doplačaš za novega 50€ in potem vprašaš, kok je prodajna cena starega...

Ja NOVI -50€ Razz Razz
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 21.03.2012 12:50:02
Razlika med iPhone 4 in 4S je precej vec kot samo 50€ ... sploh ce prodajas starega iPhone 4 in zelis kupiti nov iPhone 4S ... Edino, ce racunas zraven se aneks ... drugace pa je razlika v ceni hitro 200€ ... ali lahko tudi vec...odvisno, koliko je tvoj iPhone 4 ohranjen ...

Moje mnenje je, da se ne izplaca, ce gledas na to iz financne plati... tudi funkcijsko ni toliko boljsi, da bi upravicil razliko... Ce pa potrebujes kaksno funkcionalnost, ki jo ima iPhone 4S in je iPhone 4 nima, potem pa je to nekaj drugega ...

Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 21.03.2012 20:05:42
jaz bi za 50€ razlike takoj zamenjal, ampak ne vem kje ga ti dobiš za takšno minimalno razliko, razen če misliš svojo štirico zelo drago prodati Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani