Facebook aplikacije / nagradne igre | |||
Zanima me ena zadeva. In sicer, v podjetju potrebujemo Facebook aplikacijo za nagradno igro. Bistvo je, da pridobimo čim večje število ljudi, ki bi "všečkalo" našo stran, saj se nam zdijo potencialne stranke za določen projekt. Problem? Da ne kršimo pravil FB, za "všečkanje" in podobno potrebujemo aplikacijo. Cene pa so zelo (pre)visoke, čeprav ne potrebujemo nič posebnega. Morda kdo ve, ke možno kje kupiti že narejene "univerzalne" aplikacije? Kakšna druga rešitev? Hvala za pomoč in lep pozdrav. |
|||
![]() |
|||
Imam nagradno igro, kamor se vpišejo podatki(ime in priimek, naslov, email, telefon...) in jaz potem te podatke dobim na mail, vsakič ko se kdo vpiše. Da pa lahko v njej sodelujejo, morajo pa stran seveda ''všečkati''. Naredil sem jo z nekaj truda, nisem kršil nobenih fbjevih politik itd. in mi služi dobro. Postaviš jo pa kot se ti zazdi. Od naslova, do pogojev uporabe nič ni ovira. Če ste zainteresirani, jo lahko po zelo ugodni ceni naredim tudi vam. Kotakt je pa 040 700 525. _________________ mare |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |