Zgleda da sem tako štorast, da v outlooku ne najdem nastavitev kjer določiš na koliko časa naj pogleda za novo pošto. Gmail in cloud seveda ni problem ostale navadne imap accounte moram pa preverjati ročno.
| Outlook for Mac | |||
Zgleda da sem tako štorast, da v outlooku ne najdem nastavitev kjer določiš na koliko časa naj pogleda za novo pošto. Gmail in cloud seveda ni problem ostale navadne imap accounte moram pa preverjati ročno.
|
|||
f9 ?
|
|||
F9
|
|||
Pojdi v meni Tools - Run Schedule - Edit schedules...
Pojavi se ti okno SCHEDULES. I2xklikni na Send and receive all. Tukaj si nastaviš čas preverjanja.... |
|||
Da ne bom odpiral nove teme...
Ali že obstaja kakšen popravek za Office 2011, da bi sinhroniziral kontakte z iCloud-om??? |
|||
aa men ta outlook tko ne sede... :S drugač pa nism še slišu za program, ki ga iščeš..
|
|||
Žal office 2011 za mac in icloud ne delujeta skupaj.... z office 2010 za win pa deluje ok....
zato sem primoran uporabljati Mail (OS X), ki pa mi nekako "ne leže".... |
|||
Pojavlja se mi problem v Outlook-u ko želim poslati nov mail in piše sledeče:
Conection to the server failed or was dropped Details:The server is not responding Accountname: Siol Error code:-17895 Kako skopirati kontakte iz Outlooka v Mac -ov adresar hvalla za pomoč |
|||
Se ti problem pojavla od že skos, ali se je šele sedaj začel pojavlati?
Če prav vidim imaš siolov mail (@siol.net)? |
|||
pojavlja se nekaj zadnjih dni ko sem bil v drugem srbskem omrežju se je začelo
ja imam siolov account |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |