Uvoz video posnetkov | |||||
Rad bi HD posnetek iz video kamere CANON HDR-XR550VE prenesel na novo kupljeni iPAD. Poizkusil sem pa mi ne uspe. Lepo bi prosil za pomoč. Tomaž |
|||||
![]() |
|||||
Tudi sam se pridružujem vprašanju kako oz. kje se vidijo uvoženi video posnetki, ki so narejeni z neko drugo kamero v HD resoluciji in gor na iPad prenešeni preko Dropbox recimo. Nikjer jih ne vidim, niti jih ne morem uvoziti iz Dropboxa kot recimo slike, pač pa lahko samo gledam. Uvoziti jih ne morem niti v iMovie, da bi jih obdelal. Kar pa se tiče tvojega vprašanja, moraš naprej konvertirati tvoj video posnetek v format MPG4, ker samo to bere iPad, ostalih formatov pa ne. Že to je prva stvar, ki jo moraš upoštevati, za ostalo pa upam, da bo kdo odgovoril in dal nasvet kako in kaj... No, sem že pogruntal zadevo: kot prvo, boš moral notri uvažati izključno .mov dokumente in paziti na določene zadeve: "H.264 video up to 720p, 30 frames per second, Main Profile level 3.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format” Najbolje, da si vzameš kakšen program za konvertiranje, kot je recimo ta: http://www.wondershare.com/media-transfer/convert-mp4-to-ipad.html Vidim pa, da bo najbolje počasi razmišljati o novem iPhone (recimo petka, ko bo prišla ven predvsem zaradi odličnega HD 1080i snemanja, kjer potem ni potrebe po nikakršnem konvertiranju, pač pa samo preneseš na iPad in potem noter v iMovie) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |