Mogoče kdo ve zakaj mi ko sem v tujini ne prikazuje ime klicatelja, čeprav ga imam shranjenega v imeniku. Imam pa IOS 5.0.1 in iphone 4s.
Bil bi hvaležen za vsako informacijo kajti ta stvar je zelo nadležna.
Lp
| Ime klicatelja | |||||
Mogoče kdo ve zakaj mi ko sem v tujini ne prikazuje ime klicatelja, čeprav ga imam shranjenega v imeniku. Imam pa IOS 5.0.1 in iphone 4s.
Bil bi hvaležen za vsako informacijo kajti ta stvar je zelo nadležna. Lp |
|||||
ker maš njegovo cifro vpisano kot npr. 041 xxxxxx namesto +38641 xxxxxx
|
|||||
Moralo bi se prikazovati v vsakem primeru... Vsaj jaz nimam s tem problemov...
Je mogoce jailbreakan in so namesceni kaksni dodatki za prikaz stevilke ali kaj podobnega? |
|||||
Jst osebno mislim da gre samo za bug,... :-\
|
|||||
Vse številke imam shranjene z +386... , tako da ni do tega. Nazadnje urejal/a mufi Sob 17. Mar 2012 17:53; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ja je JB samo nisem nameščal nobenih dodatkov v vezi z prikazom številke. Ampak zanimivo je to da mi se ta zadeva ne pojavlja v domačem omrežju in da vse dela normalno. |
|||||
Jaz se tudi vse bolj nagibam k temu da je bug ![]() |
|||||
Ugotovil sem nekaj zanimivega. Vse to se mi je dogajalo ko sem bil v Beogradu, danes v Zagrebu pa so se mi klici lepo izpisovali. Sicer ne vem od katerega operaterja sem uporabljal omrežje v obeh primerih ampak vse bolj se nagibam k temu da je za vse to kriv mobilni ponudnik in ne telefon kakor sem sprva mislil. Mogoče sedaj komu kaj bolj jasno?
|
|||||
jaz sem včeraj prejemal klice na Dunaju, pa nimam shranjene stike z 386 in je bilo vse ok.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |