Ima morda kdo kakšno idejo, kako zadevo že dokončno izpeljati do konca?
| Bootcamp problemi | |||||
Živjo, imam Macbook Pro late 2007 z Dual Core 2.2GHz procesorjem in 2GB rama. Odločil sem se vzeti modro pilulo in se vrniti v Windows okolje. Ker pa zaradi okvare Superdrive pogona ne moram zadeve opraviti na tradicionalen način, sem se spravil zadeve opraviti preko USBja. Z naloženim rEFItom in pripravljeno kopijo inštalacijskega diska na USBju mi zadeve ni uspelo izpeljati, češ da "firmware refused to boot from the selected device". Nato sem si priskrbel zunanjo DVD enoto, kjer pa pri bootu iz prej omenjene naprave dobim tole sliko.
Ima morda kdo kakšno idejo, kako zadevo že dokončno izpeljati do konca? |
|||||
Recimo, da bom ugibal: Posnet nimaš prav DVD za bootanje...
_________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
Uporabil sem Windows 7, Windows XP, Tiger in Leopard CD/DVD in ni bootalo ničesar. Prav tako sem uporabil namenska orodja, da sem naredil Windows 7/Ubuntu bootable USB, vendar mi je do sedaj uspelo naredit samo frišno inštalacijo Snow Leoparda.
|
|||||
na usb ključ z ms orodjem naredi inštalacijo windows na maca (postopek ter orodje je tule) http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool. NArediš boot usb ga daš v usb stisneš alt tipko ko za zadeva zaštarta izbereš windows 7 particijo in to je to... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Še vedno "firmware refused to boot from the selected device".
|
|||||
grema postopoma... 1. si naredil novo inštalacijo osx-a 2. si zagnal boot camp ter razdelil particije, vstavil win v usb stisnil alt po pisku in izbral zagon iz usbja? 3. kaj se zgodi po tem postopku? _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
V OS X zaženi boot camp in imej vstavljen usb tam izberi iz kje naj začne namestitev windowsev in sam boota/restarta na tisti device, ki ga izbereš. Še prej pa mej updatan OS X prever v software update, da ni ničesar več na voljo.
_________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |