iPad usage time ios5 | |||||
V iosu 4 je bila moznost (sicer samo z jailbreakom), da si lahko samo nekaj spremenil fajl in si imel potem tudi na ipadu omogoceno moznost pogledati: -time since last charge -usage time (since last charge) Tako kot ima to iphone ze po defaultu omogoceno. Zanima me, če se da to nasttaviti tudi na ipadu-ios 5 ? Če pa se to ne da- ali obstaja kaksna aplikacija ki to belezi? Edit: ja sem probal po postopku za ios 4, vendar ni enako. Hvala in lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() Torej kdor hoce imet na ipadu ios5 pod Settings/General/Usage se podatke o Usage in Standby timeu, naj naredi naslednje: -jailbreakan iPad -z iFile gres v mapo /System/Library/PreferenceBundles/UsageSettings.bundle in izberes Usage Statistics.plist (odpri z Property List Viewer), izberi items in potem poisces USAGE_HEADER,USAGE _ELAPSED in STANDBY_ELAPSED (pri meni so to tocke 2,3,4 in pri teh treh zbrises vrstico requiredCapabilities To je to. Pod Usage bo ze kazalo Usage in Standby time, vendar bo se prazno. Tako da je treba samo se ipada napolniti do 100% in potem bo delalo. lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
uporabno za? Nazadnje urejal/a filipich Sre 14. Mar 2012 18:31; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |