Zivjo zanima me ce kdo ve zakaj mi na.itunes ko priklopim ipad 2 backup tako pocasi dela sem cakal 30 minut pa nic pomoje.bi delalo 3 ure imam nalozen.ios5.1
Hvala
| iPad 2 Backup problem | |||
Zivjo zanima me ce kdo ve zakaj mi na.itunes ko priklopim ipad 2 backup tako pocasi dela sem cakal 30 minut pa nic pomoje.bi delalo 3 ure imam nalozen.ios5.1
Hvala _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||
si ga zaščitil z geslom?? ponavadi traja če ga daš pod geslo.... vsaj pri meni je tako
_________________ |
|||
Nisem dal gesla ampak to ne traja.malo to.bi dejansko trajalo okoli 2h-3h
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||
zapri itunese,ponovni zagon??? imaš zadnjo verzijo iTunesou??
_________________ |
|||
Ja sm resetirov ipad in itunes
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||
Imel enak problem na enki, Pomaga odstranitev nekaterih appov, ki zavirajo backup. Stric Google je tvoj prijatelj, sem že pozabil, za katere je šlo.
_________________ 2013 15" MBP, 2010 MBA 11", 2007 MB 2.0, TC, iPhone SE, iPad Mini Retina, iPad2. Jebemti, bere se, kot da sem fanboy ... |
|||
Ok najlepsa ti hvala.
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |