Zaenkrat samo za uporabnike z US itunes account.  
Zanimajo me vase izkusnje, izbor komadov, koliko skuri neta..
Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 12. Jun 2013 07:38; skupaj popravljeno 1 krat
			| iTunes Radio | |||||

Zaenkrat samo za uporabnike z US itunes account.  

Zanimajo me vase izkusnje, izbor komadov, koliko skuri neta.. Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 12. Jun 2013 07:38; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Bolj pravilno je iTunes Radio  

Se za tiste, ki ne vedo, o cem je govora... Gre za funkcijo v predvajalniku glasbe (Music) v prihajajocem iOS 7 ... ![]()  | 
	|||||

Popravljeno, tnx 
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Meni osebno je tole najbolj dobrodošla novost v iOS 7. Ampak kaj ko bodo potrebovali eno leto, da bodo omogočili v Sloveniji... 

| 
	|||||

ali pa še več  

| 
	|||||

Oprostite, če smetim temo in je o tem že bilo govora.

Je kakšen namig ali bo na iPhone 4 še možno naložit iOS 7?  | 
	|||||

So nekateri forumasi ze namestili beto, ja. 
	|||||

Pucko hvala. 

| 
	|||||

Meni je super  

| 
	|||||

Ali za delovanje potrebuješ stalno povezavo na internet, ali lahko preneseš določeno število skladb in jih poslušaš offline, tako kot je to mogoče s Spotify ? 

| 
	|||||

po moje moras bit online cel čas. 

Sem pa videl en video na youtubu kako si zrihtaš itunes radio na telefon, tudi če nisi iz us.  | 
	|||||

Za to ne rabis videov ...  | 
	|||||

Ali nastanejo kakršnikoli problemi in morebitni zapleti, če ustvariš poleg obstoječega, še dodaten iTunes account? Sprašujem namreč zato, ker na Apple-ovi Support strani piše: "It is recommended to use only one Apple ID." Vem, da je to bolj "reda radi", pa vseeno raje še malo povprašam. Hvala za odgovor!  | 
	|||||

Ne, ni nobenih težav .. 

Pravzaprav sem bral, da ti sedaj naredijo tudi merge accountov in se ti applikacije normalno updajtejo, kar se do sedaj niso .. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Jaz ze nekaj let uporabljam vsaj dva racuna (U$ in SLO)... imam pa tudi se UK, DE in AT ... predvsem zato, ker sem rabil kako aplikacijo, ki je bila na voljo samo v enem od teh... Se je pa treba vcasih pri nadgradnji kaksne aplikacije odjaviti in ponovno prijaviti z ustreznim racunom ... vcasih pa gre normalno ... 

Vecino aplikacij imam namescenih in kupljenih preko U$ racuna, ker ga imam se iz casov, ko SLO iTunes racuna ni bilo mozno registrirati ...  | 
	|||||

Hvala Jest in Puck0 in  | 
	|||||

Mislim, da je možno v iTunesih avtorizirati (iTunes-Store-Authorise this computer...) dva ali več ID accountov in potem ni treba med njimi preklapljati _________________ Iphone 6 64gb Macbook Air 2013 13' i7 256 SSD Ipad AIR 32 gb iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2014, 16 gb ram, 3tb fusion drive  | 
	|||||

Avtorizacija je za natanko 5 naprav   
	|||||

tako je....mislim pa da ni možno naredi merge večih accountov...vsaj tako mi je zagotovil nekdo iz apple supporta 
			_________________ Iphone 6 64gb Macbook Air 2013 13' i7 256 SSD Ipad AIR 32 gb iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2014, 16 gb ram, 3tb fusion drive  | 
	|||||

Ravno te dni smo pisali, da je sedaj to možno.. Da ti pri dveh accountih na Applu merge naredijo in da se applikacije normalno updejtajo .. 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |