Jabuk
Mac Mini v avtu
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.03.2012 18:31:39
Mac Mini v avtu
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,
kupujem nov avto radio in sicer za vgradnjo v dvojno odprtino (2 DIN). Zanimiv mi je bil Pioneerjev AppRadio, a sem ugotovil, da si brez priključene iNaprave "omejen" zgolj na radijske postaje in me je minilo.
Prešel sem na idejo o vgradnji Car PC, lušta pa se mi Mac Mini. Našel sem nekoliko starejšo temo http://www.mp3car.com/the-faq-emporium/66390-faq-installing-a-mac-mini-in-your-car.html, za napajanje pa recimo da bi skrbelo http://carnetix.com/.

Prosil bi za vašo pomoč in mnenja. Kako je z touch screeni in podporo za Mac?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 06.03.2012 20:55:47
Re: Mac Mini v avtu
Mac mini za car pc? Raje si omisli namensko zadevo za enak ali celo manjši denar. Zakaj? Ker mini ni navajen na premetavanje + je predrag, da bi nanj potem naložil samo nek progy za touch interface.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 06.03.2012 22:05:55
Re: Mac Mini v avtu
Pomoje tudi da boš z drugimi rešitvami prišel bistveno ceneje skoz. Pa še več ti ponudijo. ena od stvari je GPS. Meni se je zdelo zanimivo tudi možnost vpogleda v parametre motorja preko vmesnika.

Jaz sem se tudi pred časom navdušil nad carPCjem, sam na koncu nisem naredil nič, ko je začetno navdušenje pojenjalo. Smile

Na koncu sem ugotovil, da je skoraj bolje imeti Parrota in en soliden telefon. Avtoradio pa nek tak, da da dober zvok od sebe, ostalo pa ni bistveno.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani