Prosil bi, da se oglasite razvijalci aplikacij za iOS. Zanima me, če obstaja kakršna koli možnost, da ima .ipa dostop do SMS knjižnice podatkov?
Samo firbec in general knowledge

VIR: http://24ur.com/novice/it/facebook-bere-vasa-sms-sporocila.html
Vprašanje za razvijalce --> Facebook bere naša SMS sporoč | |||||
Prosil bi, da se oglasite razvijalci aplikacij za iOS. Zanima me, če obstaja kakršna koli možnost, da ima .ipa dostop do SMS knjižnice podatkov? Samo firbec in general knowledge ![]() VIR: http://24ur.com/novice/it/facebook-bere-vasa-sms-sporocila.html _________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ta članek ni ravno za verjet... prej bi rekel da gre za anti-facebook propagando. Mogoče ima Google prste vmes (google+) ![]() Še vedno pa dopuščam možnost, da je vse to res. Če je, zapiram svoj račun še isto sekundo, ko izvem resnico. Itak imam shranjene fonske od frendov. Bomo pač samo smsjali, kot včasih ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Kot je mikrohard rekel po uradni poti to definitivno ni možno.. Nekaj dni nazaj so pa pisali po straneh da imajo aplikacije dostop do kontaktov... Recimo da pridobijo določene info kot so emaili ipd.. Recimo instagram je ena takih.. Ampak sigurno ne posreduje tega naprej.. Uglavnem jaz mislim da so tole oni zamešali zanalašč ali pa ponesreč ![]() Ne paničart takoj ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Iz 24kur ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Mi je pa zanimivo, da mi WhatsApp messenger na iPhonu 4ki pošlje SMS z verifikacijsko kodo iz serverja na moj telefon. SMS pa se ne prikaže nikjer, aplikacijo pa mi aktivira. Vem pa zagotovo, da pošljejo SMS, ker sem videl na friendovem 3G-ju s starim firmwarom in odklepom. Zgleda, da ene aplikacije le lahko berejo določene SMS-je. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Aiiaa še to...ja ja...Facebook ima opcijo da lahko, ko si nedosegljiv ti pošljejo obvestilo prek smsa. In ti lahko prek sms-a tudi odgovoriš na recimo wall post... To se da tudi na iOS preverjeno... Zdi se mi da so prek tega oni zbrkljali malo....vira pa itak nii od kod jim to... _________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |