Mislim da link pove vse
| Mac OS X Mountain Lion | |||||
http://www.theverge.com/2012/2/16/2801047/mac-os-x-10-8-mountain-lion-preview-photos-video
Mislim da link pove vse |
|||||
|
|||||
je že kdo mogoče zasledil kje za dol potegnit developer preview ?
|
|||||
|
|||||
|
|||||
ja samo nimam developer računa
pa messages še ne gre dl-jat |
|||||
Pocakajte malo. Se developerji ne morejo dati dol, pa eni ze sprasujete kje dol potegniti ce nimas dev racuna... Kje imate tukaj logiko?
Nic se ne gre dol sneti, ker so se tezave, dev del pa posodabljajo. |
|||||
Messages jaz ravnokar downloadam... http://appldnld.apple.com/MessagesBeta/041-4274.20120216.z5km/MessagesBeta.dmg |
|||||
deluje brez tezav, stestirano...
|
|||||
@ 10.8
ker rubish od novosti. Lion se ni cist zrel, pa ze nov OS launchajo. _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
@token ocitno si spet prisel v temo bedarije strelati... 10.8 so najavili, niso ga lansirali. je razlika.
Hkrati so napovedali da bodo sedaj nadgrajevali OS X na letni ravni, kot je to bilo pred casom. Hkrati pa bo tako bolj povezan razvoj z iOS. Ker je to le predogled kaj prihaja, se vsekakor niso vse funkcije vkljucene, enako je bilo pri dev-prew za 10.7 Facepalm pa si lahko res stisnes ja, tukaj se strinjam. |
|||||
HUDO
Kok je hud ozadje takoj bi ga imel Sem pa namestil iMessage.. Dela lepo 10.8 pa nebom ker verjamem da je preveč buggy. |
|||||
gpc17 ja ima se kar napak, je pac le predogled za razvijalce... Maja ali junija bo ze tako dalec, da se bos lahko konkretneje poigral z njim. Se posebaj po WWDC.
|
|||||
navadn cmizdravc si, ker ne mores sprejet dejstva da niso vsem vsec stvari kot so tebi. _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Vzel si mi besede iz tipkovnice =) |
|||||
Two words: tnx, Apple!
iMessages že naloženi .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Tuakj so nekaj malega najdli :
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1324903 Ni pa še full res. |
|||||
@token, zmerjaj kar sam sebe. Sam pa ocitno ne preberes stvari preden pises. Sicer pa ja, vsakdo ima svoje mnenje a od tebe smo ze navajeni, da le provociras... Troll.
10.8 se v rokah nisi imel, pa pametujes. Prvo preiskusi pa potem se oglasaj. Sam ga ze poganjam. |
|||||
Prevec si k srcu jemljes to da nekdo daje kritiko na neki kar je tebi vsec. In to brezveze. ne rabim "drzat" 10.8 v roki ce pa ze vidim kaksne so to glavne novosti. Pred Lionom je bilo govora o novem datotecnem sistemu, boljsem Finderju, support za NTFS itd. Userji se ze nevem kolk let kurcijo nad krsavim Finderjem...fuck it, youll have to settle with uber pimped Notes. notification center, eto to je recimo kul _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
čist hudo, komi čakam.. mi je skor večja razlika kot preskok iz SL na LION
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 24, 25, 26 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |