Ali lahko preko maila oziroma kako drugače konaktiram service apple v tujini?
| Apple servis (International) | |||||
Ali lahko preko maila oziroma kako drugače konaktiram service apple v tujini?
|
|||||
kaj točno bi jih rad kontaktiral in kateri servis imaš v mislih?
|
|||||
Na slovenskem servisu so mi rekli, da naj jih sam kontaktiram in tako pridobim neko številko primera.
To pa zato ker imam večjo verjetnost da mi bodo odobrili popravilo. |
|||||
Kot da sami nimajo dostopa do teh podatkov... nikoli še nisem slišal da bi serviser zahteval to od stranke... :s
|
|||||
|
|||||
Ok to je angleška podpora, kot pravi v odzivniku. Angleško se ne znajdem tako da bi lahko kar govoril sproti.
Ali obstaja kakšen mail? Rekli so mi da če sam kontaktiram njih bo več možnosti odobritve servisiranja aparata. |
|||||
prek mejla, tudi če ti uspe, boš vsaj teden dni čakal na odgovor, in potem jim boš mogel spet pisat... raje si zrihtaj nekoga, da ti zadevo reši prek telefona.
|
|||||
Kdo ve mail za suport
|
|||||
Glede mail supporta so mi zelo hitro odpisali ( čez noč).
_________________ MacBook Pro 14 |
|||||
Prosim ce mi napises mail kamor se lahko obrnem |
|||||
Resno mislis, da ima Apple en e-mail naslov za vse? V bistvu je tako, da je nacinov za kontaktiranje Appla precej... zal pa e-mail naslovi niso kar tako javno objavljeni, ker bi to posledicno bila kanta za spam
Zato jih moras najprej kontaktirati glede na to, kaksen problem imas ... ker ce samo posljes mail na kaksen naslov brez kaksnega "Case IDja" oz. kaksne podobne stevilke, dobis samo avtomatski reply, kjer ne pise nic konkretnega Pa se nekaj naslovov, ki jih najde Google: itunesstoresupport@apple.com contactus.uk@euro.apple.com support@apple.com do_not_reply@apple.com no_reply@email.apple.com bitte_nicht_antworten@euro.apple.com shipping_notification@orders.apple.com |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |