Jabuk
Nezaželjen nakup!
Jabi

Jabi

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.08.2012 13:21:37
Nezaželjen nakup!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lp,

Imam eno uprašanje in sicer...pred dnevi sem malo pogledal svoj acc na Bullet time igrici na svojem iphonu,pa sem pomotoma protisnil na gumb za nakup silverja v višini 20€.Nakup je bil opravljen v sekundi ni me uprašalo po apple id ,kar je stalnica pri kupovanju preko appstora.je kaka možnost da se ta nakup izbriše ali pa polje kašna pritožba daj nisem bil opozorjen o nakupu...?

Hvala za odgovore:)

Lp Nejc
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 19.08.2012 13:58:32
Re: Nezaželjen nakup!
Kar tako se ne da kupit z enim klikom... Vsaj jaz dosedaj se nisem zasledil take situacije... Confused

Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.08.2012 14:47:15
Ne, se ne da... Se mi zdi, da sem pred kakim mesecem bral o applovi politiki teh in-app nakupov. Ob vsakem apple ID + geslo, in dvakratna potrditev... da ne bi prišlo do napak. Sicer teh nakupov ne koristim kaj dosti... predvsem, da se znebim oglasov v sami aplikaciji, pa je od mene do zdaj vedno zahtevalo geslo.

Sam sem sicer 1x po pomoti kupil app (ampak ne in-app). Sem pisal na Support in dobil denar vrnjen, app pa so nato zablokirali (onemogočili download in update).

Pa aja... ne mislit, da lahko nonstop pišeš, povedo ti, da gre za izjemo, in da si pokoristil bonus. Smile
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 19.08.2012 15:18:46
Pri iOS 6 beta je tako, da ne sprasuje za geslo.... Ampak samo pri tistih zadevah, ki si jih ze kadarkoli nalozil ali kupil s tem Apple IDjem... Pri takih, ki jih se nikoli nisi kupil, pa vedno vprasa za geslo....

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 19.08.2012 17:20:09
alpinum je napisal/a:
Lp,

Imam eno uprašanje in sicer...pred dnevi sem malo pogledal svoj acc na Bullet time igrici na svojem iphonu,pa sem pomotoma protisnil na gumb za nakup silverja v višini 20€.Nakup je bil opravljen v sekundi ni me uprašalo po apple id ,kar je stalnica pri kupovanju preko appstora.je kaka možnost da se ta nakup izbriše ali pa polje kašna pritožba daj nisem bil opozorjen o nakupu...?

Hvala za odgovore:)

Lp Nejc

Buče prodajašSmile Kar tko ne moreš kupit...

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 19.08.2012 18:36:24
Pri iOS 6.0 beta te res ne upraša za geslo in tako sem jst recimo pomotoma tisto Marine gps naložu (ki prav tako ni poceni) ..

Ko sem pisal na support in obrazložil situacijo, so mi naredili vračilo denarja na kartico.

Pri iOS < 6.0 na apple support tega ne bodo veseli, ker te vedno povpraša po geslu - tudi pri "in app purchase" Smile

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 19.08.2012 18:51:32
Kot sem ze napisal, mene pri iOS 6 beta 4 za geslo ne vprasa samo takrat, ko nalagam ali kupujem kaj takega, kar sem s svojim racunom ze enkrat prej nalozil ali kupil (ali na drugi napravi recimo, kjer isto uporabljam isti racun) .... Prav tako pri nadgradnjah ne tezi za geslo ... (tole slednje bo recimo bolj "bolelo" tiste, ki imajo jailbreakane iPhone in nalozene aplikacije preko Installousa... pri nadgradnji ukradenega programa pa se zadeva zaracuna Smile ) ...

Ce pa nalagam ali kupujem kaj novega, pa me je dosedaj se vedno vprasalo po geslu... razen v dolocenem casu (se mi zdi, da je okoli 10 minut) po vpisu gesla se da kupovati tudi brez da bi vprasal ponovno po geslu ...

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 19.08.2012 19:27:51
Po defaultu je 15 min.. Lahko se pa nastavi na takoj, pod restrictions...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani