Jabuk
Ena kišta dva ekrana
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 12.02.2012 12:15:03
Ena kišta dva ekrana
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Morda kdo ve, če se da oz. kako se naredi, da bi na eno kišto priklopil dva ekrana, ki bi prikazovala dva različna programa. To z večimi izhodi iz grafične kartice itd. mi je jasno, me pa zanima če se da nastavit tako, da mi potem en ekran prikazuje nek celozaslonski program, na drugem pa imam prižgan brskalnik. Me pa zanima za WinXP ali pa Linux. Če podam konkreten primer: na računalnik v lokalu/trgovini bi imel priklopljena dva ekrana. Na enem ekranu bi imel "prižgan" program za izdajanje računov (full screen program), na drugem pa brskalnik ( ki bi spet nekaj prikazoval). Upam da me raumete. Če kdo ve, prosim za pomoč.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 12.02.2012 12:23:43
Re: Ena kišta dva ekrana
in kako bi bila ekrana povezana s PCjem? Kabel ali ?? Za uni večji ekran predvidevam da bom v marketinške namene, zato ti predagam da imaš vezanega na kak manjši terminal z embeeded winsi ali podobnim in ti tam nekaj laufa...

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 12.02.2012 12:27:56
To kar rabi ajCloud je cisto izvedljivo. Seveda je edini pogoj pc z tako grafiko ki ima moznost priklopit dva ekrana. Nastavis kot extend ekran in cisto preprosto brskalnik neses na drugi ekran, das na celozaslonski nacin in je to to.
Lahko ze v samih windowsih dolocic kje naj bo ta dodatni ekran. Levo, desno, gor, dol in to je to. Simpl ko pasulj.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 12.02.2012 12:35:18
Ko imaš dva monitorja povezana pritisneš "Windowskey" + "P" in izbereš razširi. (Samo win7)
Za več nastavitev pa pojdi v "Screen resulution"
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 12.02.2012 13:05:25
točno tako, na bolhi kupi grafično z dvema izhodoma za male pare in to je to...tisto boš pa že prešraufau Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani