| Slika kontakta pri SMS | |||||
Slučajno sem nasel ta screenshot na netu in me zanima s cim si lahko nastavis,da pri SMS vidis sliko osebe.
![]() |
|||||
Verjetno mora bit v Contacts pri tej osebi slika nastavljena? Ne vem, sam nisem probal.
|
|||||
ahh kje, tole je tweak iz Cydia-e in nič drugega. Pa tist "plus" se je tut od ne vem kje pobral
Vsi ne-jailbrejkani imamo fotoaparat ikono, ne? Apple tega ne odobrava (še) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
JB in tudi ne-JB ima normalno ikono za fotoaparat, saj ti sam JB ne spreminja takih zadev...
Zanimiv mi je bil le del s sliko, samodejno je pa seveda ne prebere s kontaktov. |
|||||
Verjetno bo kakšen cydia tweak.
http://iphonemonsta.com/chatpic-sms-contact-photo-messages-cydia-tweak |
|||||
.. mater, iščemo dlako .. Ja, jasno da ti sam postopek jailbreak-a ne spremeni ikone, ampak tweak, ki spremeni (sistemske) nastavitve. Najboljši tweak za take zadeve, je pa vsekakor SMS Enhancer (via BigBoss repo) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zal ni za IOS 5 .
Mogoce se kaksen predlog? Time stamp mi je vsec, pa če bi bla slikca pošiljatelja poleg, se nebi nič jezil... |
|||||
SMS Enhancer dela vredu na IOS5
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |