| Mercator aplikacija za iOS | |||||
|
|||||
kaj pa od mercatorja,je še v appstoru? je namreč ne najdem..
|
|||||
@dejc0 V us storu ga ni.
@mico200 Mercator aplikacije ni več v app storu. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=20309 |
|||||
Se pravi da Mercator app NE dela več oziroma zakaj se je ne da dobiti v app storu ? |
|||||
Mislim, da oni ukinjajo Pika kartico zaradi krčenja proračuna.. Nisem pa siguren..
|
|||||
Samo je pa čudno da na Androidu pa dela in je prav tako na voljo za download v android marketu.
|
|||||
Mogoče niso podalšali developer računa in jih je apple skenslov.
|
|||||
Naša aplikacija Prodajna mesta je samo začasno nedosegljiva in težavo pospešeno rešujemo. Računamo, da bo aplikacija v najkrajšem času spet na voljo.
_________________ Lep pozdrav, Mercator |
|||||
Dokler ne boste spet placali za developer acc. Stalna praksa, da tudi veliki veckrat po koncanih projektih kar pozabijo na vse skupaj. Ce nebi ljudje tukaj pisali, bi verjetno mislili, ah sej noben ne uporablja. |
|||||
Dragi uporabniki naše aplikacije!
Z veseljem sporočamo, da naša mobilna aplikacija za iOS spet deluje. _________________ Lep pozdrav, Mercator |
|||||
In to v Sparovi temi, uf si upate!
|
|||||
haha bi mogu met še mercator svojo temo
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Pozdravljeni!
Seveda je šlo pri začasni nedosegljivosti aplikacije res samo za težave z uporabniškim računom v spletni trgovini. Kar se tiče namiga, da se Pika ukinja, kot piše turi, bi radi poudarili, da Mercatorjeva Pika še naprej ostaja takšna, kakršna je – z nabranimi pikami si pridobite popust od 3-6% ter številne redne popuste na izbrane izdelke, 1x mesečno poravnate obveznosti – s 1. 2. se je začelo novo bonitetno obdobje z zbiranjem novih pik, včasih tudi dvojnih ali trojnih – pike pa prinašajo tudi nakupi v prodajalnah partnerjev v sistemu Pika kot so: DZS, d.d., Zlatarne Celje, Trgoavto Koper, Mestna optika, Intersport, Modiana, Mercator Tehnika, gradnja in pohištvo ter drugi. V kolikor pik še ne zbirate vas vabimo, da s tem začnete. _________________ Lep pozdrav, Mercator |
|||||
Zakaj vedno ko se poskušam prijaviti na mojo piko "ugasne" program?
|
|||||
Sem si nalozil aplikacijo vendar mi ko se hocem prijaviti takoj zapre aplikacijo. Ce pa vnesem napacno geslo mi pa javi da je geslo napacno.
|
|||||
+1
ugasne app |
|||||
Ta app nategovanje zbiranje pik karkoli ne dela na ios 5.0.1 Mečkator popravi to potem reklamiraj ok ne reklamiraj zabaganih programov!!
|
|||||
samo da smo v koraku s konkurencu:)
_________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g |
|||||
Pozdravljeni!
Hvala za opozorila, bomo preverili, kaj je narobe in v najkrajšem možnem času odpravili morebitne napake. Lep pozdrav, za Mercator Nina Leskovar, spletno uredništvo _________________ Lep pozdrav, Mercator |
|||||
zdaj ma pa že skoraj vsaka trgovina apps, to je postalo kot spletna stran trgovine, če nimaš si "out"
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |