pridruži se Friends poker team slovenija na pokerstars! KAKO ? Preprosto odpreš lobby klikneš na home games in še en klik na pridruži se klubu!
Vpišeš:
1. 593923
2. slovenija123
3. ime
in že si zraven
lp
| Friends team na pokerstars | |||||

Pozdravljen,

pridruži se Friends poker team slovenija na pokerstars! KAKO ? Preprosto odpreš lobby klikneš na home games in še en klik na pridruži se klubu! Vpišeš: 1. 593923 2. slovenija123 3. ime in že si zraven lp _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS  | 
	|||||

Men napiše da Club ID in Invitation code kombinacija ni pravilna. 
			_________________ iphone 4 16gb iOS 7.1.2 iphone 5s 32gb iOS 8.1.1 ipad 32GB Wi-Fi iOS 5.1.1  | 
	|||||

evo men je uspel, ne smeš copy paste ampak prepisat.... 

ime je Rok tok da administrator veš ker je moj acc.... v pokerstarsu je pa popovasapka _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||

kpa če bo ACTA - potrjena je poj konc pokerstarsa v slo ..... dons smo pr kolegu probal zlovdat starse in se ne da več... kr wtf ??? kdo kj več ve?mislm men nrmalno delajo ker mam dnar gor sam tko čudn vse skp a ni? lp  
			_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||

o super,vidim da je še nekaj pokerašov na jabuk..

kaj pa ma veze acta z pokerstars? ni to za intelektualno lastnino?  | 
	|||||

kukr vem nj bi zakon umejiv tud internetno gemblanje, pac k smo hotl zlovdat se nam je odprla stran ministrstva da je stran nedostopna oziroma blokirana z strani slo. ministrstva .. itd... ugl nc jasn , dokler mi dela bo ql po grem p jz tud strajkat ce bo treba. 
			_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||

Pol je pa to problem ja ka sem kopiru sam. Bom se prijavil ko pridem domov. 
			_________________ iphone 4 16gb iOS 7.1.2 iphone 5s 32gb iOS 8.1.1 ipad 32GB Wi-Fi iOS 5.1.1  | 
	|||||

še enga člana dobite, super zadeva.

upam, da se čim prej začne akcija  | 
	|||||

@jabuk jabk: Cist nevmesna,... Si bil na Popovi Sapki slucajno ?  

| 
	|||||

prvic sem ta ime zasledu na starem monopoly-u in mi je bil res ql an _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||

Sem letos bil,...  

| 
	|||||

ma center je super an res , je mogl bit zakon an ker majo velik snega letos gor..? 
	|||||

| 
	|||||

we čist hudo   
	|||||

Evo zj pa dela ka sm napisu  
	|||||

| 
	|||||

moja napaka,to je blo učiraj 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |