Zdravo
bom za začetek omenil, da sem popolnoma razočaran nad PC-ji (o Windows-ih sploh ne bi govoril in zadnje čase so me tudi Linux-i zaročarali) in bi se rad posvetil Applu oz. Macu in me zanimajo dolčene zadeve oz. mi določene zadeve niso (povsem) jasne. Vem da je tudi tu veliko različic, veliko modelov te zadeve, zato bi čisto enostavno napisal svoje "potrebe" in če bi mi lahko kdo svetoval, kaj bi glede potreb bilo zame najboljše.
Kaj bi jst rad delal z mojim (novim) računalnikom:
-brskal po internetu
-grafično oblikoval (Adobe ali alternativa)
-spletne strani izdeloval (Dreamweaver ali alternatiava)
-(pol)profesionalno ukvarjal z avdio produkcijo (Cubase ali alternativa)
-downloadal filme ipd. (torrenti)
-brezžični internet (seveda)
-office
-5.1 zvočna kartica ???
-možnosti (priklopa) 2 monitorjev (CRT ali LCD)???
Meni je vseeno, če je zadeva starejše izdelave, a vseeno še primerno nova, mi je vseeno če je laptop, namizni ali mini, glavno da bi omenjeni programi delovali... Lahko mi tudi konkretno svetujete s kakšnimi linki na bolho ali ebay če je kaj meni primernega tam...
Sem že na bolhi in ebay-u gledal, a ker je res teh oznak in različic toliko, da sem se že malo izgubil, pa mi skoraj več nič ne povejo, bi prosil za manjšo uvajanje v ta nov svet...
lp,
matko
P.S.: če se še kaj spomnim, ali me kdo opomni na kaj nedodelanega, bomo premleli zadevo

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani